Nail Kırmızıgül'den Halkın Portakalı'na Destek - Son Dakika
Yerel

Nail Kırmızıgül'den Halkın Portakalı'na Destek

Nail Kırmızıgül\'den Halkın Portakalı\'na Destek

'Seven kalpler hassas olur' repliğinin mimarı sinema ve dizi oyuncusu Nail Kırmızıgül, Halkın Portakalı projesinin sürpriz konuğu olarak Antalya'ya geldi.

22.08.2012 11:18  Güncelleme: 11:20

'Seven kalpler hassas olur' repliğinin mimarı, Yılan Hikayesi dizisinin 'Cem'i sinema ve dizi oyuncusu Nail Kırmızıgül, Halkın Portakalı projesinin sürpriz konuğu olarak Antalya'ya geldi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali programı içinde yer alan Halkın Portakalı Kısa Film Atölyesi'nin Türkiye'de gerçekleştirilen en özgün projelerden biri olduğunu söyleyen Nail Kırmızıgül, çalışmaları yerinde izlemek ve destek vermek için Antalya'ya geldiğini söyledi.

Atölye çalışmalarına oyunculuk dersleri vererek katılan Nail Kırmızıgül, farklı bölge, semt ve mahallelerden; farklı meslek, yaş ve sosyal gruplardan katılımcıları, sinemanın üretim sürecine dahil ederek sinema sevgisi aşılayan Halkın Portakalı'na desteğinin devam edeceğini bildirdi. Kırmızıgül, "Katılımcıların sinema ile kendini ifade edebilmelerine olanak tanıyan; yaşam tecrübelerini sinema aracılığıyla topluma yansıtmalarına yardımcı olan böylesine güzel bir projeyi hayata geçirdikleri için Antalya Büyükşehir Belediyesi ve AKSAV'ı kutluyor; kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Propaganda(1999), Yılan Hikayesi (1999), Zümrüt/ Zümrüt Gözlerim Aklına Gelirse (2000), İki Arada (2002), Baldız Geliyorum Demez (2002), Romantik (2002), İnşaat (2003), Gece 11: 45 (2004), Sil Baştan (2004), Dolunay (2005), Sev Kardeşim (2006), usta oyuncu Nail Kırmızıgül'ün oynadığı filmler arasında yer alıyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nail Kırmızıgül'den Halkın Portakalı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement