Nazilli'de Atatürk Haftası Satranç Turnuvası Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Atatürk Haftası Satranç Turnuvası Yapıldı

Nazilli\'de Atatürk Haftası Satranç Turnuvası Yapıldı

Nazilli’de Ata’ya Saygı Satranç Turnuvası 14-15 Kasım tarihlerinde Ahmet Şensan Kültür Merkezinde yapıldı.

17.11.2015 14:02

Nazilli'de Ata'ya Saygı Satranç Turnuvası 14-15 Kasım tarihlerinde Ahmet Şensan Kültür Merkezinde yapıldı. Nazilli Belediyesi ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın da destek verdiği Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası'nda dereceye giren öğrenciler madalya ile ödüllendirildi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu Nazilli Temsilciliği tarafından düzenlenen 2015 yılı Nazilli Atatürk Haftası Satranç Turnuvası yapıldı. Atatürk Haftası dolayısı ile düzenlenen ve 2 gün süren Ataya Saygı Satranç Turnuvasında 90 sporcu yarıştı. Nazilli Belediyesinin katkıları ile Ahmet Şensan Kültür Merkezinde 14-15 Kasım 2015 tarihlerinde yapılan turnuva 4 kategoriden oluştu. Hakem heyeti İlçe Temsilcisi Mesut Sevinç, Latif Akgün, Ali Bahadır, Melek Apaydın, Mustafa Akın ve İlhan Acar'ın takip ettiği turnuva sonunda dereceye giren ilk üç sıradaki sporculara madalyalarını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir verdi.

ALICIK70 ADET SATRANÇ TAKIMINI BAŞARILI SPORCULARA HEDİYE ETTİ

A-B-C-D kategorilerinde2002 ve önce doğanlar, 2003-2004-2005 doğumlular, 2006-2007 doğumlular ve 2008-2009 doğumluların yarıştığı turnuvaları takip eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık 70 adet satranç takımını turnuvada başarılı olan sporculara hediye etti. Bir maç da İlçe Temsilcisi Mesut Sevinç ile kendisi oynayan Başkan Alıcık hedef olarak Nazilli'de çok önemsedikleri satranç sporunu her geçen gün daha fazla sporcuyla tanıştırmak ve ileriye taşımak olduğunu ifade etti. Satranç sporunun strateji belirlemeden geçtiğini belirten Alıcık, "Gelecek yıllarda ilçemizden çok daha da başarılı satranç sporcularının çıkacağına eminim. Bu spor ile her kesin tanışmasını dilerim. Beyni çalıştıran ve strateji kurmayı sağlayan en güzel sporlardan biri olduğuna inanıyoru. Böyle anlamlı bir haftada böyle bir turnuvanın düzenlenmesi bu turnuvayı daha önemli bir hale getirmiştir. İşte bu yüzden Atamıza Saygı Satranç Turnuvasına emeği geçen bütün anne babalara, antrenörlere hakemlere ve katkı sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Atatürk Haftası Satranç Turnuvası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement