Öğrencilerden Onkoloji Hastanesine Moral Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Onkoloji Hastanesine Moral Ziyareti

Ankara'da özel bir okul öğrencileri, Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pediatrik Onkoloji ve Pediatrik Hematoloji Servisinde yatan hastaları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.

01.01.2012 12:08

Ankara'da özel bir okul öğrencileri, Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pediatrik Onkoloji ve Pediatrik Hematoloji Servisinde yatan hastaları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.

Yenimahalle'de eğitim-öğretim veren Özel Gürçağ Okulları, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, hazırladıkları hediye paketlerini hasta ve refakatçileri ile paylaşarak, "yeni yıl pastası" ikram ettiler.

Öğrenci ve beraberindeki heyet, hastane servisinde Prof. Dr. Mustafa Ertek, Radyoloji Klinik Şefi Doç. Dr. Kemal Arda, Çocuk Onkoloji Klinik Şefi Prof. Dr. İnci İlhan, Pediatrik Onkoloji Klinik Şefi Doç. Dr. Lale Olcay ve başhekim yardımcısı Operatör Dr. Yaman Karakoç'tan hastaların durumları hakkında bilgi aldı.

Prof. Dr. Ertek, ziyarette yaptığı konuşmada, "36 hastanın ve refakatçilerinin bulunduğu bölümde yatan hastaları, sizler gibi sağlıklı olmaları için tedavi ediyoruz. İstenmeyen hücrelerde artışları olan bu arkadaşlarınızı iyileştirip taburcu edeceğiz" dedi.

Prof. Dr. İnci İlhan ise "Burada birlikte olduğunuz arkadaşlarınızı tedavi eden bir aileyiz. Tedavileri sırasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevlendirilen öğretmenler tarafından eğitimleri destekleniyor. Tedavi olan arkadaşlarınızla sinemaya, pikniğe gidiyoruz. Bu etkinlikleri sizlerle birlikte yaparsak onur duyarız, bu günü yeni yıl sevincini arkadaşlarınızla paylaşmanız bizleri çok duygulandırdı" diye konuştu.

Özel Gürçağ İlköğretim Okulu Müdürü Merih Bedük de, sosyal sorumlulukları hisseden ve hissettiren bir eğitim kurumu olarak öğrencileri tedavi gören arkadaşları ile buluşturmak için gerekli izinleri veren Prof. Dr. Mustafa Ertek-e ve klinikte görevli diğer hocalara ve personele teşekkür etti.

Bedük, "Umutların sevinçlerin ve duyguların paylaşıldığı bu günü çocuklarımız hiç unutmayacaktır. Tedavi gören hastaların yeni yılını kutluyorum" dedi.

Hasta ve yakınları kendilerine gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti ifade ederek, hediyeler dolayısıyla teşekkür ettiler.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Onkoloji Hastanesine Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement