Ordu Büyükşehir Belediyesi Yol Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Ordu Büyükşehir Belediyesi Yol Çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediyesi Yol Çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Türkiye’de Ankara ve İstanbul’dan sonra en büyük sıcak asfalt ihalesine çıkan belediyeyiz, Ağustos ayının sonunda 800 kilometrelik sıcak asfalt ihalemiz gerçekleşmiş olacak" dedi.

05.07.2014 15:49

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, " Türkiye'de Ankara ve İstanbul'dan sonra en büyük sıcak asfalt ihalesine çıkan belediyeyiz, Ağustos ayının sonunda 800 kilometrelik sıcak asfalt ihalemiz gerçekleşmiş olacak" dedi.

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu'nun en büyük sorunlarını çözmeye kararlı olduklarını söyledi.

Seçim döneminde verdikleri sözlerin arkasında olduklarını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu.

"Ordu ve ilçelerine verdiğimiz sözlerimiz vardı. Türkiye'de Ankara ve İstanbul'dan sonra en büyük sıcak asfalt programını yapan belediyeyiz. Ağustosun sonunda ihalemiz gerçekleşmiş olacak. Sadece Aybastı'da 1,5 yıl içinde 75 kilometre sıcak asfalt yapacağız. Büyükşehirin farkını tüm Ordulu hemşehrilerimiz görecek. Dönemimizin sonda Ordu'da yol ve su problemi kalmayacak."

Ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimini de değinen Yılmaz, "Ben, Ordu'nun sayın Başbakanımıza açık ara destek vereceğine yürekten inanıyorum. Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı olarak görmek konusunda sonuna kadar çalışacağız. Sayın Başbakanımız 19 Temmuz'da Ordu'ya gelip bizlerle birlikte iftar açacak. Başbakanımızın Ordu sevgisini herkes biliyor. Bizler de 10 Ağustos'ta sandıkları patlatmak suretiyle bu sevgiye karşılık vereceğiz" ifadelerini kullandı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Büyükşehir Belediyesi Yol Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement