Oyuncak Kamyonuna Türk Bayrağı Asan Minik Düzceli Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika
Yerel

Oyuncak Kamyonuna Türk Bayrağı Asan Minik Düzceli Demokrasi Nöbetinde

FETÖ örgütüne bağlı askerlerce yapılmak istenen darbe girişimi sonrasında Düzce’de düzenlenen demokrasi nöbetine, oyuncak kamyonuna taktığı Türk bayrağı ile katılan bir çocuk ilginç görüntüler oluşturdu.

26.07.2016 14:10

FETÖ örgütüne bağlı askerlerce yapılmak istenen darbe girişimi sonrasında Düzce'de düzenlenen demokrasi nöbetine, oyuncak kamyonuna taktığı Türk bayrağı ile katılan bir çocuk ilginç görüntüler oluşturdu.

Düzce'de düzenlenen darbe karşıtı demokrasi nöbetleri 11. gününe girdi. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Anıtpark Meydanı'nda başlayan demokrasi nöbetlerinde toplanan Düzceliler arasında en dikkat çekeni ise oyuncak kamyonuna bağladığı Türk bayrağı ile alana gelen bir çocuk oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanları boş bırakmayın çağrısı ile demokrasi nöbetlerine katılan Düzceliler, oyuncak kamyonuna bağladığı Türk bayrağı ile alana gelen çocuğun bol bol fotoğraflarını çektiler.

Öte yandan Anıtpark'ta düzenlenen demokrasi nöbetlerine çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katılarak Düzcelilere darbe gerçeklerini anlattılar. Konuşmaların ardından İl Müftüsü Selami Emen, alanda toplanan vatandaşlarla birlikte darbe girişiminde şehit düşenler için dua etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oyuncak Kamyonuna Türk Bayrağı Asan Minik Düzceli Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement