Patnos Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Yerel

Patnos Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni

Patnos Belediyesi\'nde Devir Teslim Töreni

AĞRI (İHA) – AK Parti’den Ağrı’nın Patnos Belediye Başkanı seçilen Cem Afşin Akbay, Barış ve Demokrasi Partili (BDP) Mahmut Yıldız'dan görevi 21 milyon TL borçla devraldı.

02.04.2014 13:03

AĞRI (İHA) – AK Parti'den Ağrı'nın Patnos Belediye Başkanı seçilen Cem Afşin Akbay, Barış ve Demokrasi Partili (BDP) Mahmut Yıldız'dan görevi 21 milyon TL borçla devraldı.

30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den Patnos Belediye Başkanı seçilen Cem Afşin Akbay, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Işık, İl Genel Meclis üyeleri Özkan Turung, Ekrem Varol ve Maşuk Sevim ve bir grup partiliyle birlikte belediye binasına geldi. Belediyede hazır bulunan BDP'li Belediye Başkanı Mahmut Yıldız'dan görevi devralan Cem Afşin Akbay, "Devir teslim töreninde bana verilen emanetleri ve görevi teslim alıyorum. İnşallah Patnos'ta yapacağımız başarılı çalışmalar sonunda bende bu emanetleri benden sonraki arkadaşıma gönül rahatlığıyla teslim ederim. 30 Mart yerel seçimlerinde göstermiş olduğumuz başarı Allah'ın izni ve halkımızın teveccühüyle gerçekleşmiştir. Bundan sonraki görevimizi en güzel şekilde yapacağımızdan halkımızın kuşkusu olmasın" dedi.

Yapılan devir tesliminde konuşan eski başkan Mahmut Yıldız ise, belediyenin toplam 21 milyon TL borcunun bulunduğunu ve bu borcun 11 milyonunun sadece İller Bankası'na olduğunu söyledi. Yıldız, geri kalan 10 milyon borcun ise belediyenin yapmış olduğu çalışmalardan kalan ve vadesi henüz gelmemiş borçlar olduğunu söyledi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patnos Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement