Pazaryeri'nde Jeolojik Zemin Etüt Çalışması - Son Dakika
Yerel

Pazaryeri'nde Jeolojik Zemin Etüt Çalışması

Pazaryeri\'nde Jeolojik Zemin Etüt Çalışması

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde yeni imar çalışması yapılacak 190 dönümlük alanda jeolojik zemin etütleri çalışması yapıldı.

26.10.2015 17:11

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde yeni imar çalışması yapılacak 190 dönümlük alanda jeolojik zemin etütleri çalışması yapıldı.

Pazaryeri Belediyesinin "İmar Tadilatı Projesi" kapsamında ilçeye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı temsilcileri ile İller Bankası temsilcileri bölgede yapılacak 190 dönümlük alanda yeni imar çalışması jeolojik zemin etütleri çalışması kapsamında, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'ı makamında ziyaret ettiler. İhaleyi alan firma yetkilileri jeolojik zemin etütleri çalışması yapmasının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı temsilcileri ile İller Bankası temsilcileri ile Muzaffer Yalçın'a bilgi verdi. Yetkililerden bilgi Yalçın, jeolojik zemin etütleri için ekibi belediyede ağırladıklarını ve ilçeyi değiştirmek ve geliştirmek için durmadan çalıştıklarını belirtti. Yalçın, "Amacımız, şehrin gelişmesini ve değişimini yeni projelerle devam ettirmek ve 41 yıllık sorunu çözmektir. Çalışmaların taslağını oluşturduktan sonra yapılan jeolojik zemin etütleri çalışması ile projemizi hayata geçireceğiz. Bu çalışmamız bir ekip işidir. Yepyeni bir ilçe oluşturmak, kronik sorunları çözmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazaryeri'nde Jeolojik Zemin Etüt Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement