Saadet Partisi Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Dursun Güven Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Dursun Güven Açıklaması

Saadet Partisi Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Dursun Güven Açıklaması

Saadet Partisi (SP) Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Dursun Güven, Sarıoğlan'ın, torunlarının hasretiyle yanan ve tutuşan emekliler köyü haline getirildiğini ve bu düzene son vereceklerini ifade ederek, ''Seçilmiş fakat atanmış gibi davranan bir anlayış, Sarıoğlanımızın makus talihi olamaz'' dedi.

01.03.2014 11:24

Saadet Partisi (SP) Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Dursun Güven, Sarıoğlan'ın, torunlarının hasretiyle yanan ve tutuşan emekliler köyü haline getirildiğini ve bu düzene son vereceklerini ifade ederek, "Seçilmiş fakat atanmış gibi davranan bir anlayış, Sarıoğlanımızın makus talihi olamaz" dedi.

Saadet Partisi Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Dursun Güven, " Türkiye'nin en genç belediye başkan adayı olmam hasebiyle gençlerimizin yerel yönetimlerde daha aktif rol almaları için daha güzel çalışmalar yapacağız. Sarıoğlan'ımız da genç nüfusun fazla olmasından dolayı çok amaçlı gençlik merkezi ayrıca gençlerimizin daha iyi meslek edinmeleri açısından gençlerimizin önünü açabilecek ve daha aktif rol alabilecek işletmeler kuracağız" dedi.

Güven, "Önce ahlak ve maneviyat bayrağı altında öncelikle Sarıoğlan'da evlenme ve boşanmanın eşitlenmesinden kaynaklanan boşanmaları ahlak ve maneviyat bayrağı altında çözeceğiz. Halkla beraber yönetilen şeffaf bir Sarıoğlan için daha aktif rol alacağız. Seçilmiş ama atanmış gibi davranan bir anlayış Sarıoğlan'ımızın makus talihi olamaz. İlçemize yapılması gereken yatırımlar sürekli göç vermesi Sarıoğlan'ımızın çok büyük dezavantajlarından biridir. Sarıoğlan'ımızın göç vermesi öncelikle yerel yönetimlerin halkın faydasına olabilecek hiçbir yatırımı yapmamasıdır" diye konuştu.

Gençlerin daha iyi bir meslek edinebilmesi için çalışmalar ve projeler yapılmış olsaydı Sarıoğlan'ın hiçbir zaman göç vermeyeceğini ve şu anki konumundan daha yüksek bir konumda olabileceğini ifade eden Güven, "Artık bu düzene bir son verme vakti geldi. ya inisiyatif kullanıp bu düzene bir son vereceğiz ya da her gidenin arkasından gözyaşı dökeceğiz" dedi. Güven "Ben de Türkiye'nin en genç belediye başkan adayı olarak bu sözü Sarıoğlan halkına veriyorum. Sarıoğlan'ımız kaybettiği nüfusunu geri kazanacak. Kayseri'deki siyasi partiler nezdinde Saadet Partisi en genç başkan adayları kadrosuna sahip olduğu için halktan çok güzel ve olumlu tepkiler alıyor. Dolayısıyla bizde bu tepkilere karşılık olarak daha hırslı ve güvenli çalışma hazzı hissediyoruz kendimizde. Şu ana kadar yapılan çalışmalar Sarıoğlan'ımızı torunlarının hasretiyle yanan ve tutuşan emekliler köyü haline getirilmiştir. Yapılacak çalışmalarda bu düzene bir dur vakti geldiğini halkımıza gösterme vakti gelmiştir" ifadelerini kullandı.

Güven "Gençlerimizin sosyal faaliyetlerini kolaylıkla yapabilecekleri bir tesisler inşa edeceğiz. Türkiye'nin en genç belediye başkan adayı olarak gençliğin sorunlarını çok iyi bilmekteyim. Gençliğin sorunlarını gençler çözebilir. Sosyal ve kültürel faaliyetlerin yok denecek kadar az olduğu ilçemizde insanımızın kendisine hiçbir yatırım yapılmamış ve tek düze bir hayata hapsedilmiştir. Komşusu aç iken kendisi tok yatan anlayışı zül kabul eden bir anlayışla istişarelerimizden çıkan hayır ve sonuçlarla insanımızın ötekileştirilmeden herkesin layık olduğu onura yakışır bir yönetim için Saadet Partisi Sarıoğlan Belediye Başkan Adaylığına talip oldum. 31 Mart sabahı Milli Görüş belediyeciliğinin halkımız nezdinde neleri değiştireceğini halkımıza göstereceğiz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Dursun Güven Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement