Sabri Uğur'dan Bandırma Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Sabri Uğur'dan Bandırma Ziyareti

Sabri Uğur\'dan Bandırma Ziyareti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Sabri Uğur, ilçe ziyaretleri kapsamında, Bandırma ilçesini ziyaret ederek, tüm aday adaylarına başarılar diledi.

27.02.2015 18:32

AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Sabri Uğur, ilçe ziyaretleri kapsamında, Bandırma ilçesini ziyaret ederek, tüm aday adaylarına başarılar diledi.

Milletvekili Genel Seçimleri için, geçtiğimiz günlerde aday adaylığını açıklayan Sabri Uğur, ilçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Sabri Uğur'un son yaptığı ziyaret ise, Balıkesir'in en büyük ilçesi konumundaki Bandırma oldu. Balıkesir Belediye Başkanlığı deneyimi olan Uğur, AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı'na yaptığı ziyarette, partililer tarafından karşılandı. Partinin ilçe başkanı Eşref Kasapoğlu'nun ev sahipliğinde yapılan ziyarette, partinin ilçedeki çalışmaları ve ilçenin genel durumu hakkında bilgiler alan Sabri Uğur, önümüzdeki seçimler için aday adayı olan herkese başarılar diledi. AK Parti'nin 15 yıllık başarılı süreci içerisinde Balıkesir'de belediye başkanlığı yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Uğur, "Bandırma, tüm önemli bölgelere yakın. Burada sanayinin genişlemesi çok önemli ve hassas bir konudur. Bu büyüme için gerekli olan tüm alt yapı hazırlıklarının çok iyi bir biçimde hazırlanması gerekir. Bu durumda belediyeye de çok önemli görev düşüyor. Belediyenin de tüm yönleriyle konuyu inceleyip girişimlerini dikkatli yapması gerekmektedir. Bu arada, şehri de yenilemek, ihtiyaçlara göre şekillendirmek gerekiyor. Ben Balıkesir doğumluyum. Kısaca öz geçmişimi açıkladım. Beni zaten bir çoğunuz biliyor. İlçelerimizdeki teşkilatlarımızı ziyaret edip görüşlerini alıyorum. Benim için, teşkilatların görüşleri çok önemlidir. Bölgelerde siyasi gelişmeleri yönlendiren yerler teşkilatlardır. Biz her aday eşitiz. Sizlerin değerlendirmeleri, bizlerin durumlarını belirleyecek. Cemal Öztaylan bey de bu görüşlere sahip başarılı bir kardeşimiz. Allah bizleri utandırmasın. Bizler, sizlerin desteğinizi bekliyoruz. Amacımız hizmet" dedi.

AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektiren Sabri Uğur, daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri yaptı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sabri Uğur'dan Bandırma Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement