Sağlık-Sen'den Rektör Gönen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sağlık-Sen'den Rektör Gönen'e Ziyaret

Sağlık-Sen\'den Rektör Gönen\'e Ziyaret

Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin ve iş yeri temsilcileri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen'i ziyaret etti.

19.06.2014 14:22

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin ve iş yeri temsilcileri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen'i ziyaret etti.

Tekin, yaptığı yazılı açıklamaya göre, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 460 üyeyle 2 yıldır yetkili sendika olduklarını belirtti. Üye sayısından ziyade üye memnuniyetini ön planda tuttuklarını ifade eden Tekin, sadece üyelerinin değil tüm çalışanların sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söyledi.

Tekin, Gönen'den ESOGÜ'de görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı açılmasını, ek ödemelerin ve performansın eşit şekilde dağıtılmasını talep etti.

Rektör Gönen ise çalışanların rahatı ve huzuru için var gücüyle çalıştıklarını, hasta hakları kadar çalışan haklarına da özen göstereceklerini ve sivil toplum örgütleriyle çalışanların durumları ile ilgili sürekli istişare halinde olacaklarını ifade etti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık-Sen'den Rektör Gönen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement