Şanlıurfa'daki Muhtarlık Seçimi Kavgası - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'daki Muhtarlık Seçimi Kavgası

Hilvan ilçesinde muhtarlık seçimi sırasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden 6 kişiden biri daha toprağa verildi.

01.04.2014 16:16

Hilvan ilçesinde muhtarlık seçimi sırasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden 6 kişiden biri daha toprağa verildi.

Balıklıgöl Devlet Hastanesindeki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen Ayhan Çelik'in cenazesi, olayın yaşandığı Yuvacalı köyüne getirildi. Çelik, Hilvan Müftü Vekili Mahmut Akşahin'in köy mezarlığında kıldırdığı cenaze namazının ardından defnedildi.

Bu arada AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer ve Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın tarafları barışmaya ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

Gülpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçim günü hiç istemedikleri bir olayla karşılaştıklarını söyledi.

Bölgedeki huzur ve sakinliğin devam etmesini arzuladıklarını vurgulayan Gürpınar, "Kaybetmek veya kazanmak seçimin doğasında var. Her kaybeden sorun çıkarırsa bizim için de sıkıntıdır. İnşallah artık bu tür olaylar yaşamayız" dedi.

Yuvacalı köyünde, dün, muhtarlık seçimlerde oy verme işlemi sırasında iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 6 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi de yaralanmıştı. Olayda hayatını kaybeden 4 kişi dün toprağa verilmişti. - Şanlıurfa

Şanlıurfa\'daki Muhtarlık Seçimi Kavgası
Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'daki Muhtarlık Seçimi Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement