Şanlıurfa'dan Taşlıçay'a Kardeşlik Köprüsü - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Taşlıçay'a Kardeşlik Köprüsü

Şanlıurfa Yunus Emre İMKB İlkokulu, Taşlıçay Yukarı Düzmeydan İlkokuluna çeşitli yardımlarda bulundu.

11.05.2014 14:35

Şanlıurfa Yunus Emre İMKB İlkokulu, Taşlıçay Yukarı Düzmeydan İlkokuluna çeşitli yardımlarda bulundu.

"Urfa'dan Ağrı'ya Kardeşlik Köprüsü" Projesi kapsamında Yunus Emre İMKB İlkokulu öğretmenleri Fatma Almaz, Ziya Çalışkan ve Adalet Polat, Taşlıçay'ın Yukarı Düzmeydan köyüne gelerek kardeşlik köprüsünün ilk adımını attı.

Şanlıurfa ekibi, Taşlıçay Milli Eğitim Müdürü Ali Kaya ve Şube Müdürü Mehmet Göksu ile Yukarı Düzmeydan Köyü İlkokuluna getirdikleri fotokopi makinesi, yazıcı, tarayıcı, kırtasiye malzemesi ve giyecekleri hediye etti.

Sınıf öğretmeni Ziya Çalışkan, "Yunus Emre İMKB İlkokulu olarak öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle dayanışma amaçlı böyle bir çalışma yürüttük. Tabii bu çalışma, yapmış olduğumuz yardımlardan ziyade Ağrı'daki öğrenciler ile Şanlıurfa'daki öğrenciler arasında bir bağ, bir köprü kurabilmek maksatıyla yapıldı. Bu gönül bağını kurmak en büyük hediyedir. Bu çalışmamızda bize destek veren Şanlıurfa ve Taşlıçay milli eğitim müdürlüklerine teşekkür ediyorum" diye  konuştu.

Taşlıçay Milli Eğitim Müdürü Ali Kaya ise "Bin yıldır beraber yaşamış bir toplumun insanları olarak Şanlıurfa'dan Ağrı'daki kardeşlerine yardımda bulunan Yunus Emre İMKB İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. İnşallah bu kardeşlik köprüsü daha geniş bir coğrafyaya yayılır ve yurdumuzun her yerinde uygulanır" dedi. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Taşlıçay'a Kardeşlik Köprüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement