Şanlıurfa Sgk Personeline 'Doküman Yönetim Sistemi' Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa Sgk Personeline 'Doküman Yönetim Sistemi' Eğitimi Verildi

Şanlıurfa Sgk Personeline \'Doküman Yönetim Sistemi\' Eğitimi Verildi

Gaziantep Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü (SGK) tarafından, Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü personeline "Doküman Yönetim Sistemi" (DYS) eğitimi verildi.

12.11.2012 15:27

Gaziantep Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü (SGK) tarafından, Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü personeline "Doküman Yönetim Sistemi" (DYS) eğitimi verildi.

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen DYS eğitimine, İl Müdürlüğü personeli ve ilçelerden gelen personeller katıldı. SGK Gaziantep İl Müdürlüğü'nden görevlendirilen Şef Ahmet Par, Memur Yusuf Ünlü ve Fayat Günoğlu tarafından uygulamalı olarak anlatılan eğitimle ilgili konuşan Şanlıurfa SGK İl Müdürü Mehmet Kara, 'Doküman Yönetim Sistemi'nin işlemlerin daha hızlı sonuca bağlanmasını sağlayarak, vatandaş mağduriyetini önleyecek bir uygulama olduğunu belirtti. Uygulamanın bürokrasiyi önleyerek, kağıt israfını en aza indireceğini ve bu şekilde memurların da işlerinin kolaylaşacağını sözlerine ekleyen Kara, " Sosyal Güvenlik Kurumu, UYAP programının üzerine yeni yazılım geliştirerek tamamen kendi dizaynı olan Doküman Yönetim Sistemi'ni geliştirdi. Kısaca DYS olarak adlandırılan sistemde elektronik ortamda evrakların sisteme kaydedilmesi ve ıslak imzanın kaldırılması hedefleniyor" dedi.

Daha sonra, SGK Gaziantep İl Müdürlüğü'nden görevlendirilen şef Ahmet Par, memur Yusuf Ünlü ve Fayat Günoğlu, katılımcılara DYS eğitimi semineri verdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa Sgk Personeline 'Doküman Yönetim Sistemi' Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement