Sgk'dan Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Sgk'dan Bilgilendirme Toplantısı

Sgk\'dan Bilgilendirme Toplantısı

Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığında, muhasebecilere yapılandırma konusuyla ilgili bilgiler verdi.

16.10.2014 09:58

Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığında, muhasebecilere yapılandırma konusuyla ilgili bilgiler verdi.

Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odasına 6552 sayılı yasayla yürürlüğe giren Torba Yasa ile ilgili olarak bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, 11 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 6552 Sayılı Yasanın getirdiği yenilikler ile ilgili olarak sunum yapıldı. SGK İl Müdürü Basri Tümsek, İşveren ve sigortalıların başvurularını en kısa sürede sonuçlandırabilmek için gerekli bütün hazırlıkların yapıldığını, söz konusu yapılandırmadan faydalanabilmeleri için işveren ve sigortalıların yapılandırma süresi boyunca en yakın merkez müdürlüğüne başvurmaları gerektiğini söyledi. Bu konuda Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlere büyük iş düştüğünü belirten Tümsek, Mali Müşavirlere her türlü yardıma açık olduklarını da belirtti. Bilgilendirme toplantısına, Çanakkale ve çevre ilçelerden 398 serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin katılımı ile gerçekleştirildi. Sosyal Güvenlik Denetmeni Hilmi Ercan, 6652 sayılı yasanın getirdikleri ile ilgili sunumun ardından, Mali Müşavirlerin sorularını yanıtladı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgk'dan Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement