Silopi Devlet Hastanesi'ne Doçent Doktor - Son Dakika
Yerel

Silopi Devlet Hastanesi'ne Doçent Doktor

Silopi Devlet Hastanesine geçici olarak gelen Doç. Dr. Duray Şeker, görevini severek sürdürüyor.

22.05.2015 16:24

Silopi Devlet Hastanesine geçici olarak gelen Doç. Dr. Duray Şeker, görevini severek sürdürüyor.

Ankara Dış Kapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Genel Cerrah Doç. Dr. Şeker, geçici görevlendirme ile 27 Nisandan bu yana Silopi Devlet Hastanesinde poliklinik hizmeti veriyor.

İlçede bir ay hizmet verecek olan Doç. Dr. Şeker, Silopi'ye gelmeden önce bir takım endişeler taşıdığını ancak daha sonra bu düşüncelerinin ortadan kalktığını söyledi.

Şırnak'ta görev yapan ilk doçent doktoru olma ünvanını taşıyan Doç. Dr. Şeker, Kürtçe konuşan hastaları ile iletişimini otomasyon görevlileri yardımıylayaptığını ve şuana kadar her hangi bir problem yaşamadığını dile getirdi.

Doç. Dr. Şeker şunları söyledi:

"Burada kaldığım sürece hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hastalarla iletişim problemi yaşıyorduk ama otomasyon görevlisi Gamze hanım sayesinde o çeviriyi yaptığı için her hangi bir problem yaşamadım. Buraya görevlendirme ile gelecek insanların içi rahat bir şekilde gelebileceğini düşünüyorum. En azından benim burada geçirdiğim zaman sürecinde bir rahatsız edici olaya tanık olmadım. İnşallah bundan sonrada olmaz. Türkiye'nin her hangi bir yerinden gelen doktor, Türkiye'nin her hangi bir yerine gitmiş gibi rahatlıkla görevini yerine getirebilir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silopi Devlet Hastanesi'ne Doçent Doktor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement