Sincan Parklarında İnternet Keyfi - Son Dakika
Yerel

Sincan Parklarında İnternet Keyfi

Sincan Parklarında İnternet Keyfi

Sincanlılar, modern ve güvenli sosyal yaşam alanlarıyla buluşmaya devam ediyor.

02.09.2016 10:00

Sincanlılar, modern ve güvenli sosyal yaşam alanlarıyla buluşmaya devam ediyor. 362 parktaki güvenlik kameraları ve ücretsiz internet sistemi hızla yaygınlaşıyor. Vatandaşlar, 92 ayrı noktada akıllı telefon, tablet ve taşınabilir bilgisayarlarından açık alanda internet keyfini yaşıyor.

Sincan Belediyesi, bilişim alanındaki yenilikleri, hizmet alanlarında uygulamak için birbirinden önemli projelere imza atıyor. Teknolojiyi hizmete dönüştüren Sincan Belediyesi, uygulamalarıyla pek çok kuruma da örnek oluyor.Şehrin dört bir yanını parklarla donatan Sincan Belediyesiaynı zamanda parkları hem modern hem de güvenli hale getiriyor.

362 parka sahip Sincan'da, parklarda güvenlik kameraları ve ücretsiz internet sistemi de hızla yaygınlaşıyor. Vatandaşlar, 92 ayrı noktada akıllı telefon, tablet ve taşınabilir bilgisayarlarından açık alanda internet keyfini yaşıyor. "Sincan_Bel" kablosuz internet ağına bağlanan vatandaşlar, cep telefonlarına gelen şifreyle internet hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Güvenli sosyal yaşam alanlarını Sincanlılara kazandırmaya devam eden Sincan Belediyesi, 500 kamerayla da parkları canlı olarak izleme imkanı sunuyor. Bu hizmetler karşısında Sincanlılara sadece tabiatın ve yeşilin tadını doyası çıkarmak kalıyor.

Sincan'ın örnek şehir olma yolunda hızla ilerlemesini sağlayan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Sincan, yeşil alanları ve parklarıyla her geçen gün daha da güzelleşiyor. Vatandaşlarımızı modern ve güvenilir parklarımızda, teknolojinin tüm imkanlarıyla buluşturmaya gayret ediyoruz. Teknolojiyi en hızlı ve en verimli kullanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Vatandaşlarımızın hizmetlerimize ilgisi de bizi ayrıca memnun ediyor. Vatandaşlarımızın da destek ve dualarıyla Sincanımızı daha güzel noktalara getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincan Parklarında İnternet Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement