Sivas'ta "Kariyer Günleri" Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta "Kariyer Günleri" Düzenlenecek

Sivas'ta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce 6 Mart'ta "Kariyer Günleri" düzenlenecek.

04.03.2015 14:59

Sivas'ta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce 6 Mart'ta "Kariyer Günleri" düzenlenecek.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nurettin Köksal, yaptığı yazılı açıklamada, "Kariyer Günleri"nin ilkini 6 Mart Cuma günü saat 09.30'da Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezinde gerçekleştireceklerini belirtti.

Köksal, program hakkında şu bilgileri verdi:

"Sayın Valimizin katılımıyla, Sivas Belediyesi paydaşlığında, Cumhuriyet Üniversitemiz Rektörlüğünün desteğiyle ve Alonet firmamızın sponsorluğuyla çok güzel bir kariyer günü planladık. Kariyer gününü 2 ayrı program dahilinde gerçekleştireceğiz. İlkinde Ankara'dan gelecek daire başkanlarımızın katılacağı bir seminer çalışması yapacağız. Cumhuriyet Üniversitesi öğrencilerine yönelik de iş arama becerilerini konu edinen bir program düzenleyeceğiz. Öğrenci arkadaşlarımızın programlara katılmalarını ısrarla istiyoruz çünkü bu programda öğrencilerimiz, gelecekte yaşamını etkileyecek bilgiler elde edecek."

"Kariyer Günleri"nde 20'ye yakın firmanın stant açacağını belirten Köksal, "İlimizdeki çok değerli 20'ye yakın müteşebbis kardeşimizin stantları açık olacak ve katılımcıları dokümanlarla faaliyetleri hakkında bilgilendirecek. Aynı zamanda işveren işçi ilişkileri ile iş talep başvuru formu doldurma işlemleri yapılacak. İş arayanlar ile personel arayanları karşılıklı buluşturacağız. Hem güzel bir konferans olacak hem de bir hareketlilik yaşanacak. Bu konuda bize destek veren Valimize, Belediye Başkanımıza, Rektörümüze ve Alonet firmamıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'ta 'Kariyer Günleri' Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement