Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor, Tuzlaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

11.04.2014 11:24

Spor Toto 3. Lig 3.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor, Tuzlaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Yeni Diyarbakırspor Kulüp Başkanvekili Mehmethan Akan, sahalarında yapacakları maçı kazanıp şampiyonluk yarışlarını devam ettirmek istediklerini söyledi.

Akan, "Son haftalarda hesapta olmayan önemli puan kayıpları yaşadık. Bu duruma son vermek ve şampiyonluk yarışında iddialı duruma gelmek için sahamızda yapacağımız Tuzlaspor maçını kazanmak istiyoruz. Bunu başarmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız" dedi.

Bu hafta ligin üst sıralarında yer alan takımların karşı karşıya geleceğini ifade eden Akan, şöyle konuştu:

"55 puanla ligin ikinci sırasındayız. Pazar günü sahamızda 53 puanla ligin beşinci sırasında yer alan Tuzlaspor ile karşılaşacağız. 59 puanla lider Keçiörengücü ise 54 puanla ligin üçüncüsü Menemen Belediyespor ile evinde karşılaşacak. Her yönüyle çok önemi olan bu hafta sonu maçlarında  istediğimiz galibiyeti alıp rakiplerimizin bir birleriyle yapacakları maçta puan kaybetmelerini bekleyeceğiz." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement