Su Ürünleri Yeni Sezona Merhaba Dedi - Son Dakika
Yerel

Su Ürünleri Yeni Sezona Merhaba Dedi

Su Ürünleri Yeni Sezona Merhaba Dedi

Su ürünlerinde yeni av sezonunun başlaması sebebiyle Kuşadası’nda sezon açılış toplantısı düzenlendi.

06.09.2014 09:48

Su ürünlerinde yeni av sezonunun başlaması sebebiyle Kuşadası'nda sezon açılış toplantısı düzenlendi.

Toplantı; Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür İl Vekili Mustafa Bircan, Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Aydın Tarı, Su Ürünleri Kontrol Görevlileri, Kuşadası İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli, Kuşadası Liman Başkanı, Sahil Güvenlik Komutanlığı personelleri ve balıkçıların katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda, balıkçılara '3/1 Numaralı Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğ" ile getirilen av yasakları konusunda bilgiler verilerek tebliğe uygun avcılık faaliyetinde bulunmaları, hem kendi menfaatleri hem de kaynakların sürdürülebilir işletimi bakımından önem taşıdığı vurgulandı.

2014-2015 balıkçılık sezonunun balıkçılar için bol ve bereketli olmasını dileyen Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Mustafa Bircan, "Balıkçılarımız tarafından büyük emek ve zahmetle üretilen ve insan beslenmesinde, özellikle çocukların gelişiminde, erişkin insanların sağlıklarının korunmasında ve sürdürülmesinde sayısız faydaları olan su ürünlerini, sezonunda halkımızın bol bol tüketmesini tavsiye ediyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Su Ürünleri Yeni Sezona Merhaba Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement