Tamer Dağlı Türkiye Finans'a Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Tamer Dağlı Türkiye Finans'a Veda Etti

Tamer Dağlı Türkiye Finans\'a Veda Etti

AK Parti Adana 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Tamer Dağlı, 2002 yılından bu yana yöneticilik yaptığı bankasından istifa etti.

21.02.2015 12:20

AK Parti Adana 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Tamer Dağlı, 2002 yılından bu yana yöneticilik yaptığı bankasından istifa etti.

AK Parti'den 24. Dönem 10. Sıra Milletvekili Adayı olan Tamer Dağlı, 25. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı için yaklaşık 13 yıldır sürdürdüğü yöneticilik hayatını sonlandırdı. Duygusal bir havada gerçekleşen törende tüm çalışma arkadaşlarına veda eden Dağlı şunları söyledi.

"Uzun yıllar acı tatlı bir çok şeyi paylaştığım çalışma arkadaşlarıma veda etmek hiç de kolay değil. Ancak ilerleyen dönemlerde, yolumuzun mutlaka bir yerlerde kesişeceğini bilmek azda olsa içimdeki hüznü yatıştırıyor. Aslında her veda bir yeni bir başlangıçtır. Bende yöneticilik hayatıma veda ederken, kurulacak olan Yeni Türkiye yolunda bir adım atmış oldum. Bu kutlu yolda tüm sevenlerimin ve özellikle 13 yıl görev yaptığım Türkiye Finans ailesinin desteğine ihtiyacım var. Beni sevgi dolu yürekleriyle uğurlayan çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarken, hepinizden haklarınızı helal etmenizi istiyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tamer Dağlı Türkiye Finans'a Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement