TOBB Başanı Hisarcıklıoğlu, Etso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

TOBB Başanı Hisarcıklıoğlu, Etso'yu Ziyaret Etti

TOBB Başanı Hisarcıklıoğlu, Etso\'yu Ziyaret Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

02.03.2015 17:48

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Birliktelikte rahmet var, ayrılıkta azap. Ben Edirne'de bu birlikteliği gördüm. Edirne'nin geleceği parlak" dedi.

Bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Edirne'ye gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek ETSO Meclis üyeleri ve Edirne Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları ile bir araya geldi. ETSO'da yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu Edirne'de ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "2013 yılında yapılan seçimlerin ardından göreve geldiğimizden bu yana sizi ilimizde ve odamızda ilk kez ağırlıyoruz. Sizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Yaptığınız çalışmalarla Türkiye'deki tüm oda ve borsaların saygınlığını kazandırdınız. Yapılan çalışmalar mutlaka gelecek nesillere de faydalı olarak geri dönecektir. Türkiye'nin size ihtiyacı var" diye konuştu.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt da yaptığı konuşmada, Hisarcıklıoğlu'na yaptığı ziyaretlerden dolayı teşekkür ederek, "Edirne'mize gelerek bizleri onurlandırdınız. Bizlere verdiğiniz her daim desteklerden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

"EDİRNE'NİN GELECEĞİ PARLAK"

"Başkent her zaman başkenttir" diyen Hisarcıklıoğlu, "Edirne bir asra yakın başkentlik yapmış bir şehir, şimdi de Balkanların Başkenti. Edirne'nin benim için manevi değeri yüksek. Edirne'de olmaktan ve Edirne'ye hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Edirnelilerin geçmiş dönemlerde birlikte iş yapamamaları söylenirdi, ancak şimdi görüyorum ki tüm kurum ve kuruluşlar birliktelik içinde hareket ediyorlar. Bundan da memnuniyet duydum. Çünkü birliktelikte rahmet ve kuvvet var, ayrılıkta azap. Bu birliktelikten dolayı Edirne'nin geleceği parlak. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederseniz, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'na ve üyelerinize en iyi hizmeti verirsiniz. İnsanın en hayırlısı insana faydalı olandır. Sizler insana faydalı olacak noktadasınız. Yeni döneminiz hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

"HIZLI TREN VE HAVAALANI EDİRNE'YE GEREKLİ"

Tarih ve kültür şehri olan Edirne'nin hızlı tren ve hava alanına ihtiyacı olduğunu da söyleyen Hisarcıklıoğlu, Edirne'nin turizmi açısından da hızlı tren ile havaalanının gerekli olduğunu belirtti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin başarısının 365 oda/borsanın başarısından kaynaklandığını söyleyen Hisarcıklıoğlu, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın başarılı çalışmalarından dolayı başta Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt olmak üzere tüm Yönetim ve Meclis Üyelerinin başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. ETSO'nun üyelerine beş yıldızlı hizmet verdiğinin altını çizen Hisarcıklıoğlu, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın Paris, Berlin Ticaret Odaları ile aynı düzeyde hizmet ettiğini kaydetti.

Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarının çalışmalarına da değinen Hisarcıklıoğlu, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu'nun Türkiye de ki Kadın Girişimciler Kurulları arasında en aktif çalışan Kurullarından biri olduğunu söyleyerek, Edirne KGK Başkanı'nı tebrik etti. Toplantı sonunda ETSO Başkanları Zıpkınkurt ve Eren, Hisarcıklıoğlu'na ziyaretleri anısına hediye takdim etti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TOBB Başanı Hisarcıklıoğlu, Etso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement