Toprak Evde Yaşayan Ailenin Dramı - Son Dakika
Yerel

Toprak Evde Yaşayan Ailenin Dramı

Toprak Evde Yaşayan Ailenin Dramı

Batmanın Kozluk İlçesinde toprak evde yaşayan aile, kendilerine yardım edilmesini istedi.

10.02.2016 14:56

Toprak evde yaşam mücadelesi

Toprak evde yaşayan ve yağışlarla beraber evleri harabeye dönen aile, hayırseverlerden yardım bekliyor.

Batmanın Kozluk ilçesinde İki odalı yıkık dökük bir evde yaşayan 7 Nüfuslu Örüker ailesinden Baba Abdullah Örüker (37) evlerinin üzerlerine çökmesinin an meselesi olduğunu söyledi.

Abdullah Örüker; "Maddi durumumuz elverişsiz ve eşimin rahatsızlığından dolayı çalışamıyorum. Yaşadığım Kozluk'ta bulduğum günü birlik işler ile evimin mutfak ihtiyaçlarını ancak karşılıyorum. 7 yıldır oturduğum evin duvarlarında geniş çatlaklıklar oluştu. İki göz evin tüm bölümleri yağışlı havalarda su alıyor. Tavanda bulunan taşıyıcı ahşap direklerinin çoğu çatlak durumda. Çatlayan direkleri yine ahşap direklerle destekleyerek evi korumaya çalışıyoruz. Evin çatısını tamamen naylon muşamba ile kapladık yine çare olmuyor. Evimizin üzerimize çökmesinden büyük korku duyuyoruz" dedi.

Kaymakamlık kanalı ile evini onarmak istediğini ancak yardım talebinin her seferinde komisyon tarafından reddedildiğini iddia eden Abdullah Örüker, "Çaresizim. Evimi yıkıp yeniden yapmak istiyorum. Maddi imkanım buna elvermiyor, bu nedenle hayırseverlerin yardımlarını bekliyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Toprak Evde Yaşayan Ailenin Dramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İlyas ilyas: Nerde bu devlet zengin birisinin evi olsaydı o ev çoktan yapılırdı. İlyas. 1 0 Yanıtla

Advertisement