Toprak: "Sorun ve Sıkıntılarınızı Çözmek İçin Buradayız" - Son Dakika
Yerel

Toprak: "Sorun ve Sıkıntılarınızı Çözmek İçin Buradayız"

Toprak: "Sorun ve Sıkıntılarınızı Çözmek İçin Buradayız"

Doğanyol ilçesinde vatandaşlarla buluşan Vali Mustafa Toprak, “Sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı çözmek için buradayız” dedi.

13.07.2016 11:49

Doğanyol ilçesinde vatandaşlarla buluşan Vali Mustafa Toprak, "Sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı çözmek için buradayız" dedi.

Pütürge ziyareti sonrası Kaymakam İsmail Toprak ile birlikte Doğanyol ilçesini ziyaret eden Vali Mustafa Toprak, Gökçe Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlarla sohbet eden Vali Toprak, sorun ve sıkıntıları dinledi.

Gökçeli vatandaşlar, ilçede 7-8 ay çilek üretimi yaptıklarını belirterek Valilik ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün her konuda kendilerine destek sunduklarını söylediler.

Çilek üreticileri, ürünlerinin doğrudan gelir desteği kapsamında yer almaması nedeniyle sıkıntılar yaşadıklarını ve daha geniş pazar payına sahip olamadıklarını söyleyince Vali Toprak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi'yi telefon ile arayarak konu hakkında detaylı bilgi aldı. Vali Toprak, Selvi'ye üreticilerin sorunlarının çözümü için gerekli talimatları verirken, il müdürlüğünce hazırlanacak proje ile de bakanlık nezdinde girişimlerde bulunulacağını söyledi.

İlçenin karayolu ile de ilgili sıkıntılarının da olduğunu öğrenen Vali Toprak, Karayolları 8. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen ile de telefon ile görüşerek sorunun çözümü konusunda talimat verdi.

Gökçe mahallesinin ünlü sanatçı Kemal Sunal'ın memleketi olduğunu ve akrabalarının halen burada bulunduğunu öğrenen Vali Toprak, 16 yıl önce bu ay içerisinde vefat eden sanatçıyı rahmetle andıklarını dile getirdi.

Halkın sorun ve sıkıntılarını çözmek adına var olduklarını belirten Gökçe, "Kapılarımız siz hemşerilerimize her zaman açıktır ve herkes çekinmeden gelerek istek ve sıkıntılarını bizlere, mülki idare amirlerimize iletebilir. Fakat bizlere ulaşamayan vatandaşlarımız da olabiliyor. Onların sorunlarına çözüm bulmak ve taleplerini yerine getirmek için sizlerin yanına kadar gelmekteyiz. Bulunduğumuz makam sizlere hizmet için vardır. Bu anlamda elbette ki sizlere her türlü hizmette bulunacağız" diye konuştu.

Vali Toprak daha sonra Doğanyol ilçesinde Kaymakamlık ve belediye başkanlığını da ziyaret ederek ilçe hakkında brifing aldı. Vali Toprak, ilçe ziyaretini İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini de ziyaret ederek sonlandırdı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toprak: 'Sorun ve Sıkıntılarınızı Çözmek İçin Buradayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement