Torku Selçuk Üniversitesi'nde Yeni Yönetim Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Torku Selçuk Üniversitesi'nde Yeni Yönetim Belirlendi

Türkiye Erkekler Basketbol 2.Ligi'nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol takımının Olağanüstü Genel Kurul toplantısı, Rektörlük binasında gerçekleştirildi.

12.01.2012 13:00

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol takımının Olağanüstü Genel Kurul toplantısı, Rektörlük binasında gerçekleştirildi.

Tek listeyle gidilen genel kurulda Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Türk, Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Kulübü'nün başkanlığına seçildi.

Kulübe hizmet veren ve destek olan geçmiş yönetimlere teşekkür eden SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, "Cumartesi günü oynanacak Tire Belediyespor maçı, takımımızın birinci lige çıkma yolunda büyük önem arz ediyor. Ben de bu karşılaşmada takımımızın yanında yer almak istiyorum. Önümüzdeki her maçın birinci lig yolunda büyük önemi var. Oyuncularımıza şimdiden başarılar dilerken, yeni yönetim kurulunun uyum ve istikrar içinde bizlere yeni başarılar kazandırmasını temenni ediyorum" dedi.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Torku Selçuk Üniversitesi'nde Yeni Yönetim Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement