Türdat Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika
Yerel

Türdat Terör Saldırısını Kınadı

İnönü Üniversitesinde görev yapan milliyetçi muhafazakar öğretim üyelerinden oluşan Türkeli Düşünce ve Araştırmalar Topluluğu (TÜRDAT), İstanbul’da meydana gelen terör saldırısını kınadı.

30.06.2016 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnönü Üniversitesinde görev yapan milliyetçi muhafazakar öğretim üyelerinden oluşan Türkeli Düşünce ve Araştırmalar Topluluğu (TÜRDAT), İstanbul'da meydana gelen terör saldırısını kınadı.

TÜRDAT yayımladığı mesajında, "Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Türk milleti olarak, uzun zamandır devam eden terör dalgası ve yeni bir terör saldırısı ile karşı karşıyayız. Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen melun ve menfur saldırıda hayatlarını kaybeden insanlarımıza Allah'tan rahmet, geride bıraktıklarına sabır diliyoruz. Söz konusu insan hayatı olduğunda bir bile en büyük rakamdır ve rakamlar üzerinden terörün konuşulması anlamsızdır. Bu nedenle en kutsal hak olan yaşama hakkına karşı girişilen terör eylemlerinin hem ülkemizde hem dünyada son bulması en büyük dileğimiz ve duamızdır. Türk milleti olarak bugün yastayız ama yarın dimdik ayaktayız ve asla teröre teslim olmayacağız. TÜRDAT olarak, bütün vatandaşlarını, en temel hakları olan yaşama, birlik, beraberlik, dirlik ve huzur temelinde korumak için, amacı dehşet ve korku salarak insanları sindirmek olan terörle yürüttüğü haklı mücadelesinde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yanında olduğumuzu, terör kurbanlarının acılarını paylaştığımızı bildirir, terörün her çeşidini lanetleriz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türdat Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement