Turizm Profesyonellerine Trakya'nın Turizm Rotası Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Turizm Profesyonellerine Trakya'nın Turizm Rotası Tanıtıldı

Trakya Kalkınma Ajansının bölge için oluşturulan turizm rotaları, İstanbul'da düzenlenen ve 300 turizm profesyonelinin katıldığı Uzakrota Seyahat Zirvesinde tanıtıldı.

16.11.2015 12:03  Güncelleme: 12:30

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) tarafından bölge için oluşturulan turizm rotaları, İstanbul'da düzenlenen ve 300 turizm profesyonelinin katıldığı Uzakrota Seyahat Zirvesi'nde tanıtıldı.

TRAKYAKA'dan yapılan yazılı açıklamada, İstanbul'da gerçekleştirilen Uzakrota Seyahat Zirvesi'nde turizmde pazarlama, seyahat blogları, sosyal medya, alternatif pazarlama kanalları ve turizmde yenilikçi çözümler gibi konuların ele alındığı belirtildi.

Buluşmada yer alan TRAKYAKA yetkililerinin, turizm profesyonelleri ile bir araya gelme fırsatı bulduğu ve yaklaşık 300 turizm profesyonelinin katıldığı zirvede toplam 10 oturum gerçekleştiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Zirvede genel olarak gezi yazarlığı, blogger marka iletişimi, bloggerlar için CEO'nun önemi ve uygulamaları, tur şirketlerinin sosyal medyayı kullanımı, 2015 ve 2016'nın favori destinasyonları, son dönemlerde ortaya çıkmış insanların maliyetleri paylaşarak seyahatlerinin maliyetini azaltan uygulamalar gibi konular ele alındı. Etkinlikte stant açan Trakya Kalkınma Ajansı, turizm profesyonelleri ile yeni rotaları konuştu. TRAKYAKA tarafından oluşturulan UNESCO ve Ayçiçeği rotaları, turizm firmalarının ilgisini çekti. Ayrıca son dönemde Trakya'da öne çıkan Bağ rotası da turizm firmalarının gündeminde bulunuyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Turizm Profesyonellerine Trakya'nın Turizm Rotası Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement