Türk Kızılayı Polatlı Şubesinde 25 Yıl Çalışanlara Altın Madalya - Son Dakika
Yerel

Türk Kızılayı Polatlı Şubesinde 25 Yıl Çalışanlara Altın Madalya

Türk Kızılayı Polatlı Şubesinde 25 yıl hizmet veren çalışanlara altın madalya verildi.

22.06.2011 17:21

Polatlı Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine İlçe Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik, Kızılay Dernek Başkanı Muzaffer Deniz, Ticaret Odası Başkanı Muzaffer Sevinçel, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz ile madalya almaya hak kazanan üyeler katıldı.

Madalya töreninde konuşan Türk Kızılayı Polatlı Şube Başkanı Muzaffer Deniz, Türk Kızılayı'nın kuruluşunun 142. yıl dönümünde kuruma emeği geçenleri yönetim kurulu kararıyla ödüllendirdiklerini, Polatlı'dan 5 kişiyi altın, bronz ve gümüş madalya verdiklerini söyledi.

İlçe Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin de kara gün dostu olan Türk Kızılayı'nın AŞ ve barınma konularında çok önemli fonksiyonlarının olduğunu anlattı.

Belediye Başkanı Yakup Çelik de Türk Kızılayı'nın aydınlığının sadece Türkiye'de değil dünyanın her bir yanında kendini gösterdiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Türk Kızılayı Polatlı Şubesinde 27 yıl hizmet veren Polatlı Bakkallar Odası Başkanı Şuayip Deniz ile 25 yıl hizmet veren Orhan Bıyıkoğlu'na altın madalya, 20 yıl hizmet eden Mehmet Adil Şeren gümüş madalya, 10 yıl hizmet veren Şinasi Genç ile Yaşar Zafer Karacar'a da bronz madalya takdim edildi.

İlçe Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik, Emniyet Müdürü Fatih Umutlu ile Ali İhsan Uğur'a kuruma yaptıkları katkı ve yardımlardan dolayı plaket takdim edildi.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Kızılayı Polatlı Şubesinde 25 Yıl Çalışanlara Altın Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement