Ülker Smartt, 'Bugs Bunny ve Arkadaşları' ile Birlikte Çocuklara Dünyayı Gezdirecek - Son Dakika
Yerel

Ülker Smartt, 'Bugs Bunny ve Arkadaşları' ile Birlikte Çocuklara Dünyayı Gezdirecek

Ülker Smartt, \'Bugs Bunny ve Arkadaşları\' ile Birlikte Çocuklara Dünyayı Gezdirecek

Ülker’in çocuk markası Ülker Smartt, 6. yılına giren yarıyıl etkinliğinde bu sene de çocukların dünyasını renklendirecek.

14.02.2014 17:04

Ülker'in çocuk markası Ülker Smartt, 6. yılına giren yarıyıl etkinliğinde bu sene de çocukların dünyasını renklendirecek. Seyahat temalı etkinlik ile Türkiye'nin 6 ili ziyaret edecek. Etkinlik 22-23 Şubat tarihlerinde Erzurum'da olacak.

2009'dan beri her sene Looney Tunes karakterleri Bugs Bunny ve arkadaşları ile farklı bir temayı sahiplenen Ülker Smartt, bu yıl çocukları seyahat konseptli keyifli bir etkinlikle buluşturuyor. "Ülker Smartt ile Dünyayı Geziyoruz" aktivitesinde çocuklar hem gezecek hem de eğlenecek.

Ülker Smartt 25 Ocak ve 23 Şubat tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Kayseri, Trabzon, Gaziantep'teki Forum Alışveriş Merkezleri ile Erzurum AVM'ye özel olarak hazırlanan seyahat temalı alanlarda çocuklarla buluşacak. Bu etkinliğe sevimli kahramanlar Bugs Bunny, Tazmanya Canavarı ve Tweety de katılacak.

Etkinliğin son durağı Erzurum olacak. 22-23 Şubat tarihleri arasında Erzurum AVM'de çocuklar Looney Tunes karakterleri ile bir araya gelecek. "Ülker Smartt ile Dünyayı Geziyoruz" alanına gelen çocuklar Fransa, Antarktika, Japonya ve İtalya'yı ziyaret edecek. Fransa'ya geldiklerinde tüm dünyada Fransa'nın sembolü haline gelen Eyfel Kulesi yanında resim yapacaklar. Antarktika'ya uğradıklarında buzdan evin yanında balık tutacaklar. Japonya'ya geldiklerinde geleneksel Japon evi olan Minka'nın yanında yüzlerini boyatacaklar. İtalya'da, yapıldığı tarihten bu yana güneye doğru eğilen meşhur Pisa Kulesi'nin kenarında hafıza oyunu oynayacaklar. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ülker Smartt, 'Bugs Bunny ve Arkadaşları' ile Birlikte Çocuklara Dünyayı Gezdirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement