"Uluslararası Çukurova Sanat Günleri" Perşembe Günü Başlıyor - Son Dakika
Yerel

"Uluslararası Çukurova Sanat Günleri" Perşembe Günü Başlıyor

"Uluslararası Çukurova Sanat Günleri" Perşembe Günü Başlıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "6.Uluslararası Çukurova Sanat Günleri"nin 22 Mart 2012 Perşembe günü başlayacağını söyledi.6.Uluslararası Sanat Günleri Koordinatörü gazeteci-yazar Çetin Yiğenoğlu, Kültür ve Sosyal İşler...

20.03.2012 12:40

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "6. Uluslararası Çukurova Sanat Günleri"nin 22 Mart 2012 Perşembe günü başlayacağını söyledi.

6. Uluslararası Sanat Günleri Koordinatörü gazeteci-yazar Çetin Yiğenoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Remziye Ebrahimisadr, Altın Koza Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güleç, yönetim kurulu üyeleri ve sanat danışmanı Dr. Haluk Uygur'la birlikte açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, sanat günlerinde bu yıl "Barış için kardeşlik, kardeşlik için barış" temasının işleneceğini ve yazar İpek Ongun'a ödül verileceğini açıkladı.

22-26 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek organizasyonun Adana, Mersin ve Hatay'ın birlikte düzenleyeceğini ifade eden Başkan Vekili Aldırmaz, "Sanat günlerinin ilk yılından itibaren Sayın Çetin Yiğenoğlu işin içinde. Dr. Haluk Uygur ve İsmail Timuçin de organizasyonda. Emek verenlere teşekkür ediyorum. Ayrıca, Ortadoğu'nun sıkıntısından bize zaman ayıran Arap Yazarlar Birliği'nin de bize çok katkısı var. Adanalı, Mersinli ve Hataylıların sanat günlerini coşkuyla geçirmelerini diliyorum" dedi.

Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Barış için kardeşlik, kardeşlik için barış" temasının işleneceği 6. Uluslararası Çukurova Sanat Günleri' kapsamında yazar İpek Ongun'a ödül verileceğini de sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Uluslararası Çukurova Sanat Günleri' Perşembe Günü Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement