"Uluslararası Ekonomi Politik Konferansı" Başladı - Son Dakika
Yerel

"Uluslararası Ekonomi Politik Konferansı" Başladı

Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen konferans, Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde başladı.

23.10.2013 14:58

Kocaeli Üniversitesi'nin (KOÜ) ev sahipliğinde Westminster Üniversitesi, Opava Silesian Üniverstitesi, Ostrava Teknik Üniversitesi, Piedmont Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü ve Ponifika Katolik Üniversitesi işbirliğiyle bu yıl 5'incisi düzenlenen Uluslararası Ekonomi Politik Konferansı başladı.

KOÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Selamoğlu, Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen konferansa ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2009 yılında "Günümüzde Adam Smith" temasıyla başlayan konferans serisinin, 2010 yılında "Kriz ve Kalkınma", 2011 yılında "Emek Piyasaları ve İstihdam", 2012 yılında da "Esneklik" temalarıyla devam ettiğini söyledi.

Bu yıl 5'incisini gerçekleştirdikleri konferansın temasının ise "Çağın Aklı: Piyasa Kıskacında Birey ve Toplum" olarak belirlendiğini anlatan Selamoğlu, konferansta sadece ekonomi politik konular değil, yaşamı tüm boyutlarıyla etkileyen ve ekonomik, sosyal, kültürel, politik bağlamda yeniden biçimlendiren konuların da tartışılacağını kaydetti.

Yarın sona erecek konferansta, yurt içi ve yurt dışından gelen akademisyenler tarafından 46 Türkçe ve 20 İngilizce bildiri sunulacak. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Uluslararası Ekonomi Politik Konferansı' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement