Vali Şahin Minik Dahiler'in Sergisini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Vali Şahin Minik Dahiler'in Sergisini Gezdi

Vali Şahin Minik Dahiler\'in Sergisini Gezdi

Düzce Valisi Vasip Şahin 18 Mart Çanakkale savaşlarının 97.yılı etkinlikleri kapsamında Minik Dahiler Kreşi öğrencileri tarafından hazırlanan programa katıldı.

20.03.2012 16:46

Düzce Valisi Vasip Şahin 18 Mart Çanakkale savaşlarının 97. yılı etkinlikleri kapsamında Minik Dahiler Kreşi öğrencileri tarafından hazırlanan programa katıldı. Vali Şahin, minik öğrenciler tarafından hazırlanan sergiyi gezerek onlarla birlikte Çanakkale Türküsünü söyledi.

Minik Dahiler Kreşi öğrenci ve velilerinin katkılarıyla, 'Çanakkale geçilmez, 4-6 yaş arası aile katılım projesi' sergisi açıldı. Açılışa katılan Düzce Valisi Vasip Şahin'i kreşin kapısında polis üniforması giyen minik çocuklar çiçeklerle karşıladı. Sergiyi gezen Vali Şahin öğrencilerle birlikte Çanakkale türküsünü söyledi.

Minik öğrencilere çikolata ikram eden Vali Şahin daha sonra sergiyi gezdi. Sınıfları tek tek gezen Vali Şahin çocuklarla bir süre sohbet etti.

Sergi çıkışı bir konuşma yapan Vali Şahin, Çanakkale ruhunu milletçe canlandırmamız gerektiğini belirterek, "Çok güzel bir gün geçirdim burada. Çocuklarımız aileleriyle birlikte Çanakkale ruhunu yaşatmak ve yansıtmak için güzel bir çalışma yapmışlar. Buradaki yapılan çalışma bizlere o küçük beyinlere bu ruhunun aktarılması noktasında önemli geldi. Gerçekten çok güzel düşünülmüş bu çalışmada emeği geçen çocuklarımıza, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Bunu artık hep söylüyoruz, milletçe bu ruhu bizim canlandırmamız lazım. Milli birlik ve beraberliği ancak böyle sağlayabiliriz. Ortak paydalarımızı çoğaltarak, var olan ortak paydalarımızı gün ışığına daha fazla çıkartarak biz bunu sağlayabiliriz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Şahin Minik Dahiler'in Sergisini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement