Viranşehir Belediyesinde Toplu Sözleşme Sevinci - Son Dakika
Yerel

Viranşehir Belediyesinde Toplu Sözleşme Sevinci

Viranşehir Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel Sen) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

24.06.2014 17:20

Viranşehir Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediyede gerçekleştirilen imza törenine Belediye Başkanı Emrullah Cin, Tüm Bel-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Nurettin Çetin ile belediye meclis üyeleri ile çalışanları katıldı.

Cin, burada yaptığı konuşmada, çalışanların emeklerinin karşılığının verilmesine belediye olarak dikkat ettiklerini söyledi. Kendi bünyelerinde çalışan işçilerin isteklerini yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden Cin, her işçini istediği sendikaya üye olabileceğini ifade etti.

Taşeron sistemine karşı olduklarını vurgulayan Cin, "Taşeron sistemine karşıyız fakat işçilerimiz emekli olunca yerlerine yenilerini alamadığımız için taşerona gitmek zorunda kaldık. Ama sonuna kadar emekçilerimizin yanında olacağız. Onların haklarını savunmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Çetin ise istedikleri bir sözleşme imzaladıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, her zaman emekçinin yanında olduklarını aktardı.

Sözleşmede, "Eşine şiddet uygulayan veya ikinci eş ile evlenenler toplu iş sözleşmesinden kazandığı hakları eşine verecek" maddesi dikkat çekti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Viranşehir Belediyesinde Toplu Sözleşme Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement