Vize 8. Tarih ve Kültür Festivali Gülşen Konseriyle Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Vize 8. Tarih ve Kültür Festivali Gülşen Konseriyle Sona Erdi

Vize 8. Tarih ve Kültür Festivali Gülşen Konseriyle Sona Erdi

Vize 8.Tarih ve Kültür Festivali ünlü sanatçı Gülşen'in konseri ile sona erdi.

03.09.2013 12:40

Vize 8. Tarih ve Kültür Festivali ünlü sanatçı Gülşen'in konseri ile sona erdi.

Festivalin 3. Günü, festival alanında düzenlenen Uçurtma Şenliği ile başladı. Daha sonra Vizeli şair Metin Göktaş'ın "Sokak Çocukları" adlı şiir kitabı imza günü ve şiir üzerine söyleşi etkinliği yapıldı. Önce Şair Metin Göktaş'a plaket takdim eden Başkan Yılmaz, ardından Kırklareli Fotoğraf Sanatçıları Derneği'ne (KIFSAD) festivale katkılarından dolayı plaket verdi.

Plaketi KIFSAD üyesi Sedat Yılmaz aldı. Ardından Sakin Şehir Vize Belgesel Filmi ilk defa festival alanında bulunan kalabalığı izletildi ve film büyük beğeni topladı. Filmin izlenmesinin ardından Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz Filmin Yönetmeni Boran Aksoy ve oyuncular Tezcan Yaramış, Aliye Gözde Yıldırım ve Damlahan Danışman'a plaket verdi. Başkan Yılmaz daha sonra Vize Kaymakamı Murat Duru'ya festivale vermiş olduğu katkılardan dolayı plaket takdim etti. En son Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı sahneye davet eden Başkan Yılmaz Genel Başkana Üçboyutlu Atatürk Portresi hediye etti. Yılmaz son olarak ta göreve başladığı 2004 yılından buyana Vize'ye yapmış olduğu hizmetlerin sunumunu yaptı. Sunumun bitimindeki havai fişek gösterisi de ilgiyle izlenerek, geceye ayrı bir renk kattı.

Gece konser programı Şafak Sönmez konseri ile başladı. Ardından ünlü sanatçı Gülşen'in sahne almasıyla ise eğlence doruğa çıktı. Gülşen hareketli şarkılarıyla estival alanını dolduran yaklaşık 30 bin kişiye büyük coşku yaşattı. Gülşen iki saate yakın kaldığı sahnedeki son şarkısı olan yatçaz kalkçazı alanda bulunanlarla birlikte söyleyerek sahne programını tamamladı.

Gecenin sonunda Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz tarafından ünlü sanatçı Gülşen'e plaket takdim edildi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vize 8. Tarih ve Kültür Festivali Gülşen Konseriyle Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement