Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Kastamonu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret etti.

23.01.2014 16:35

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Kastamonu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Babaş, ziyarette yaptığı konuşmada, illerindeki 2000 yılından önce yapılan binaların büyük çoğunluğunun yıkılma riski taşıdığını söyledi.

Kastamonu'daki tarihi eserleri dirilteceklerini ve şehre yeni eserler kazandıracaklarını, hiçbir zaman kentsel dönüşüme olumsuz yönleriyle bakmadığını, illerini dünya şehri yapacaklarını ifade eden Babaş, şöyle konuştu:

"Benim insanım bu depremlerde ölmesin, bizim insanımız her şeyin çok daha iyisine layıktır. Bu konuda bakanlığın kentsel dönüşüm konusundaki mevzuatı bellidir. Türkiye'nin birçok şehrinde kentsel dönüşüm kapsamında yenileme çalışması yapıldı ve hala da yapılıyor. Biz neden diğer şehirlerden geri kalalım? Biz de kentsel dönüşüm mevzuatından yararlanalım. Bu sayede hem riskli binalarımızı yenileyelim hem de Allah göstermesin olası bir depremde can güvenliğimizi en üst seviyeye çıkartalım. Biz, inşallah göreve geldiğimizde kentsel dönüşüm konusunda bize müracaat eden her vatandaşımıza kanunların verdiği imkanlar çerçevesinde yardımcı olacağız."

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik ve AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkan Feridun Öztürk ile çok sayıda partilinin de katıldığı ziyarette Babaş, kooperatif üyeleri ile sohbet etti. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement