Yönetimden, Olimpiyat Öncesi Moral Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Yönetimden, Olimpiyat Öncesi Moral Ziyareti

Yönetimden, Olimpiyat Öncesi Moral Ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü yöneticileri olimpiyat hazırlıklarında bulunan Büyükşehirspor'lu haltercileri ziyaret ederek, moral verdi.

05.07.2012 09:21

2012 Londra Olimpiyatlarına dokuz sporcu göndererek büyük bir başarı gösteren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü yönetimi, Londra olimpiyatlarında halter branşında ülkemizi temsil edecek olan Sibel Şimşek, Aylin Daşdelen ve Nurdan Karagöz'ü ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yeni yaptırdığı Halter salonunda çalışmaları izleyen yöneticiler Dünya ve Avrupa şampiyonu sporcuların son durumu hakkında teknik ekipten bilgi aldı.

Yönetim Yalnız Bırakmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir, 2.Başkan Kemal Yazıcı,Branş sorumlusu Ercüment Yıldırım,yönetici Fikret Yıldız'ın yer aldığı ziyarette yöneticiler yanlarında getirdikleri baklavayı idman sonrası şampiyon bayan haltercilere ikram etti. Ziyaretten dolayı oldukça memnun kalan mavi beyazlı şampiyon halterciler,Olimpiyatlarda mutlaka derece yapmak istediklerini bunun içinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getirdiler.

Yeni Halter Salonunda Çalışıyorlar

Şampiyon sporcular Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na da Türk sporuna bu güzel Halter salonunu kazandırdığı içinde teşekkür ettiler. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir ise," 22 Temmuz`da İngiltere`nin başkenti Londra`da düzenlenecek olan olimpiyatlarda hem ülkemizi, hem de ilimizi temsil edecek olmanızdan dolayı son derece mutluyuz.Daha önce başardığınız gibi Olimpiyatlarda da madalya ile döneceğinizi umut ediyorum."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Yönetimden, Olimpiyat Öncesi Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement