Yunusemre'den Bir İlk Daha - Son Dakika
Yerel

Yunusemre'den Bir İlk Daha

Yunusemre\'den Bir İlk Daha

Modern yaşamın en büyük ihtiyaçlarından biri haline gelen internet erişimini, Yunusemre Belediyesi ücretsiz olarak halkın hizmetine sundu.

01.09.2015 16:36

Modern yaşamın en büyük ihtiyaçlarından biri haline gelen internet erişimini, Yunusemre Belediyesi ücretsiz olarak halkın hizmetine sundu. Yunusemre Belediyesi Başkan Vekili İsmail Kadıoğlu, ilk olarak Çınarlıkahve Aile Çay Bahçesi'nde hizmete giren ücretsiz internet erişiminin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Yunusemre Belediye Başkan Vekili İsmail Kadıoğlu, ücretsiz olarak halkın hizmetine sunulan internet erişimi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Yunusemre Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın memnuniyeti için, bugüne kadar Manisa'da yapılmamış olan hizmetleri halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Son olarak da Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatlarıyla, ilçemiz sınırları içerisinde bulunan çeşitli parklarda, vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu çay bahçelerinde vatandaşlarımıza yönelik güvenli internet hizmetini de hayata geçirdik." dedi.

İLK OLARAK ÇINARLIKAHVE ÇAY BAHÇESİ'NDE

Ücretsiz güvenli internet projesinin Şeyhfenari Camii yanındaki Çınarlıkahve Aile Çay Bahçesi'nde uygulanmaya başlandığını belirten Başkan Kadıoğlu, "Vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedeflediğimiz projelerden birini daha gerçekleştirdik. İlk olarak Çınarlıkahve Aile Çay Bahçesi'nde uygulamaya başladığımız ücretsiz internet projemiz, kısa bir süre içerisinde birçok noktada hizmete girecek. Projemizi on ayrı noktada gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Her bir ayrı noktada ki çalışmalar tamamlandıktan sonra ulaştığımız vatandaş sayımızda artmış olacak. Vatandaşlarımız bu uygulamalarından ardından kendi cep telefonlarından, laptoplarından ve bilgisayarlarından güvenli ve ücretsiz bir şekilde internete bağlanmış olacaklar. Yunusemre Belediyesi olarak, teknolojinin getirdiği yenilikleri halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre'den Bir İlk Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement