Dilge Şen'in Ölümüne Neden Olan Taksicinin Yargılanmasına Devam Edildi - Son Dakika
Asayiş

Dilge Şen'in Ölümüne Neden Olan Taksicinin Yargılanmasına Devam Edildi

Dilge Şen'in ölümüne neden olan taksicinin yargılanmasına devam edildi Kimyager Dilge Şen davasında olay yerinde keşif kararıİSTANBUL - Kimyager Dilge Şen'e çarparak ölümüne neden olan taksici Mesut Yılmaz'ın "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan 15 yıla kadar hapis...

03.05.2017 15:35

Dilge Şen'in ölümüne neden olan taksicinin yargılanmasına devam edildi

Kimyager Dilge Şen davasında olay yerinde keşif kararı

İSTANBUL - Kimyager Dilge Şen'e çarparak ölümüne neden olan taksici Mesut Yılmaz'ın "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, mahkeme olay yerinde bilirkişi eşliğinde keşif yapılmasına hükmetti.

Yolun karşına geçmek isteyen Dilge Şen'e çarparak ölümüne,Cevahir Gencoğlu'nun da yaralanmasına neden olan taksici Mesut Yılmaz'ın "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. İstanbul Anadolu 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Mesut Yılmaz ve kazada yaralanan Cevahir Gencoğlu ile taraf avukatları katıldı. Salonda Dilge Şen'in ailesi de hazır bulundu. Duruşmada söz alan müşteki avukatı Yavuz Selim Aydın, olay yerinde keşif yapılmasını istedi. Bunun üzerine Cevahir Gencoğlu, kaza yeri ile ışıklar arasında 150 metre olduğunu belirterek, "Biz, yolu kontrol ettik. Bundan eminim.Artık kaldırıma adım atmak üzereyken kaza gerçekleşti" dedi. Sanık avukatı da söz alarak, "Müvekkilim aleyhine hususlar mevcuttur. Müvekkilim yaklaşık 4,5 aydır tutukludur. Sabit ikametgah sahibidir. Tüm deiller toplanmıştır. Tahliyesini talep ediyoruz" şeklinde konuştu. Mahkeme heyeti, kazanın meydana geldiği yerde bilirkişi eşliğinde keşif yapılmasına hükmederek, keşif sırasında Cevahir Gencoğlu ile görgü tanıklarının dinlenmesine karar verdi.Duruşma eksikliklerin giderilmesi amacıyla ertelendi.

İddianameden

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 16 Aralık 2016 tarihinde şüpheli Mesut Yılmaz'ın Kartal sahil yolunda karşıdan karşıya geçmeye Dilge Şen'e çarparak ölümüne, Cevahir Gençoğlu'na çarparak da yaralanmasına neden olduğu anlatılmıştı.

İddianamede,şüpheli Mesut Yılmaz'ın, kazadan sonraki kavşaktan ters yöne döndüğü, aracını yavaşlatarak kaza yerine baktığı,durmayarak aracı ile yoluna devam ettiği belirtilmişti. İddianamede, taksici Mesut Yılmaz hakkında "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olmak" suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenmişti.

(EY

Dilge Şen\'in Ölümüne Neden Olan Taksicinin Yargılanmasına Devam Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Dilge Şen'in Ölümüne Neden Olan Taksicinin Yargılanmasına Devam Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement