Sevgililer gününde ne giymeli - Son Dakika
Aşk İlişkiler

Sevgililer gününde ne giymeli

Sevgililer gününde ne giymeli

Yılın en aşk dolu günü yaklaşıyor. Sevgililer günü planları yavaş yavaş oluşurken kadınların aklında dolaşan en önemli sorulardan biri, elbette ki sevgililer gününde ne giyeceği oluyor...

06.02.2016 13:50  Güncelleme: 15:53

Hayatınızın erkeğiyle geçireceğiniz en özel zamanlardan biridir sevgililer günü. Bir çok kadın bu günde hediyelere boğulacak, sevgililerinin ya da eşlerinin şaşırtıcı sürprizleriyle karşılaşacak; belki de yıllardır beklediği o evlilik teklifini alacak.

E tabi gün bu kadar önemliyken ve bunca sürprize gebeyken, sevgililer gününe özel olarak bir kombin de hazırlamak gerekiyor. Elbette o sizi her halinizle beğeniyor ama bu güne özel olarak bakımlı bir cilt, özenle taranmış saçlar, şık bir kıyafet ve onun en sevdiği koku size bir daha aşık olmasını sağlayacaktır.

Şüphesiz ki sevgililer günü için süslenip püsleneyim derken abartıya kaçmamak gerekiyor. Emin olun hiçbir erkek boya fıçısına düşmüşcesine yapılan makyajları, teninizin kokusunu bastıracak ağır parfümleri, rio karnavallarından çıkmışcasına abartılı kıyafetleri sevmez. Bu nedenle her şeyi dozunda tutmalısınız; hele ki yılın modası da bu kadar doğallıktan yanayken.

Sevgililer günü için hazırlığın ilk adımı kesinlikle cilt bakımı olmalı. Pürüzsüz bir ten, ışıl ışıl bir çit ve yumuşacık eller erkekleri mest eder. Sonrasında sıra tabii ki saçlara geliyor. İster şık bir topuz isterseniz de hafifçe kıvrılmış ve omuzlarınızın üstüne dökülen bir model olsun; önemli olan özenli görünmesi.

Hafifçe yapılan makyajın ardından da sıra işin en zor tarafına geliyor; kıyafet seçimi... Kıyafetinizi seçerken, gidilecek mekan en önemli kriter. Eğer şık bir otelde sevgililer günü konseptli bir etkinliğe katılacak ya da bir restoranda yemek yiyecekseniz seçeceğiniz elbisenin biraz gösterişli olmasında fayda var. Minik taşlarla işlenmiş zarif bir elbise, nokta atışı olacaktır.

İlla ki dışarı çıkmanız gerekmiyor elbette. Baş başa evde geçirilecek bir gece de olsa şıklığınızdan asla taviz vermemelisiniz. Hatta eğer baş başa olacaksanız, şıklığın yanı sıra işe biraz da cazibe katabilirsiniz. Transparan detaylı ve dozunda kullanacağınız dekolteli bir elbise doğru bir tercih olacaktır.

Gecenin rengi: Kırmızı

Evet kabul ediyoruz kulağa bir hayli klasik geliyor ama sevgililer gününde kırmızının cazibesini kullanmak ne kadar klasik olsa da her zaman geçerli bir seçimdir. Çok yoğun olarak kullanmasanız da, ya elbisenizin detayında ya aksesuarlarınızda ya da dudaklarınızda kırmızı rengi kullanmak emin olun ki sizi gecenin yıldızı yapacaktır.

Son Dakika Aşk İlişkiler Sevgililer gününde ne giymeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement