22-28 Kasım haftalık burç yorumları - Son Dakika
Astroloji

22-28 Kasım haftalık burç yorumları

22-28 Kasım haftalık burç yorumları

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu sizler için yorumladı. 22-28 Kasım haftasında burçları neler bekliyor?

23.11.2021 10:20  Güncelleme: 10:35

KOÇ: Hukuk, eğitim, yurtdışı ve turizm ile ilgili işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Uzak akrabalarınızla eski sorunlar nedeniyle yeniden gerginlik çıkabilir. Yaşanacaklara müdahale edemeyeceksiniz. Yapacağınız bir anlaşmayla, kazancınızda ani bir artış olabilir.

BOĞA: Burcunuzda gerçekleşen Ay Tutulması etkisiyle, her konuda attığınız adımların netleşeceği altı aylık bir dönemdesiniz. Artık yol alamadığınız kişileri hayatınızdan çıkarabilmeniz gerekiyor. Değişime ayak uydurursanız, su akar yolunu bulur.

İKİZLER: Eşiniz ya da ortağınızla geçmişten gelen bir takım problemler, yeniden nüksedebilir. Kendi haklarınızı korumanız ve dik durmanız gerekiyor. Ateşli hastalıklara dikkat etmelisiniz. Beklemediğiniz yerden elinize bir miktar para geçecek.

YENGEÇ: Sağlığınızla ilgilenebilir, rutin kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Günlük koşturmaların yoğunlaşacağı bir dönemdesiniz. Sevgiliniz varsa aniden gelişecek bir tartışmayla ilişkinize nokta koyabilirsiniz. Duygusal olarak fark edilmek, öne çıkmak isteyeceksiniz.

ASLAN: Partnerinizle veya çocuğunuzla yaşadığınız sorunlar salı günü zirve yapacak. Sakin olmalı, ani ve fevri hareket etmemelisiniz. Evlenmiş ayrılmış olanlar, aniden yeni bir evlilik kararı alabilirsiniz. Sorumluluk alırsanız, bereketiniz artacak.

BAŞAK: Ailenize ve evinize daha çok zaman ayıracaksınız. Bazı tadilat veya tamirat işleri yaptırabilirsiniz. Ticaret, sahne, hukuk ya da yaratıcılık gerektiren bir işiniz varsa; bir anda yapacağınız anlaşmayla amacınıza ulaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bolca zaman geçirmek isteyeceksiniz.

TERAZİ: İletişimin, yakın çevre ilişkilerinin yoğun olacağı bir hafta. Çekeceğiniz bir kredi veya ailenizden gelecek para desteğiyle bir gayrimenkul yatırımı yapabilirsiniz. Evliliğiniz veya ortaklığınızı bozmak isteyen kadın figürlere karşı dikkatli olmalısınız.

AKREP: Yaşam enerjinizi güçlü bir şekilde ortaya koyabildiğiniz bu dönem, enerjinizi iyiyi büyütmeye yönlendirmelisiniz. Geçmişte yarım kalan bir anlaşmayı, zorlayıcı olsa da tamamlama fırsatı mevcut. Bekarsanız hayalinizdeki aşkı bulabilirsiniz.

YAY: Ön planda olmak isteyeceğiniz bir aylık süreçtesiniz. Duygularınızla mantığınızın çatışması nedeniyle bu hafta zor karar alacaksınız. Geçmişte bıraktığınızı düşündüğünüz olaylar tekrar gündeme gelecek. Umulmadık bir parayla yüzünüz gülecek.

OĞLAK: İçe dönük olacağınız bir döneme girdiniz. Ektiklerinizi biçeceksiniz. Bu hafta duygularla hareket ederseniz kaybedersiniz. Gelişen olayları abartma eğilimindesiniz. Bu nedenle on kere düşünerek bir kere konuşun. Bekarlar aşk kapınızı çalabilir.

KOVA: Kalabalık ortamlarda bulunacaksınız. Arkadaş çevrenizde geçmişten gelen sorunlar yeniden su yüzüne çıkacak. Kariyerinizle veya parayla ilgili bir hayalinizi gerçekleştirme fırsatı var. Sorumluluk aldığınız, disiplinle çalıştığınız işlerin karşılığını alacaksınız.

BALIK: Çalışıyorsanız kariyerinize yoğunlaşacaksınız, çalışmıyorsanız da hayattaki durumunuzu sorgulayacaksınız. İkili ilişkinizde duygusal beklentileriniz karşılanmayacak. Hayalinizdeki bir anlaşmayı yapma fırsatınız yüksek. Müsriflik yapma meylindesiniz.

Not: Unutmayın doğum haritası parmak izi gibidir. Burçlar sadece %20 sonuç verir. Yükselen burcunuzu da okuyun.

Instagram: aysunkoc.official

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Astroloji 22-28 Kasım haftalık burç yorumları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement