29 Kasım - 5 Aralık haftalık burç yorumları - Son Dakika
Astroloji

29 Kasım - 5 Aralık haftalık burç yorumları

29 Kasım - 5 Aralık haftalık burç yorumları

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu sizler için yorumladı. 29 Kasım - 5 Aralık haftasında burçları neler bekliyor?

29.11.2021 15:38  Güncelleme: 15:50

KOÇ: Ortak projelerde sorumlulukları aldığınız ölçüde kazançlarınızı artıracağınız bir hafta. Kadınlardan kaynaklı duygusal yaralarınızı saracaksınız. Önümüzdeki altı aylık süreçte ; hukuk, eğitim, yurtdışı ile ilgili işlerde harekete geçebilirsiniz.

BOĞA: Devam eden sağlık sorununuz varsa,bir operasyon geçirebilirsiniz. Ödeme, kredi veya miras işleriyle ilgileneceksiniz. Çalışarak, disiplinle emek verdiğiniz işlerde, hedeflediğiniz değeri üreteceksiniz. Bu maddi veya manevi olabilir.

İKİZLER: Evlilik ve ortaklı projelerle ilgili gelişmelerin olacağı altı aylık bir döneme giriyorsunuz. Bekarsanız evlenebilirsiniz. Sorunlu evliliğiniz varsa boşanabilirsiniz. İnsanların açık düşmanlıklarına maruz kalabilirsiniz. Kısa vadeli hedefinize ulaşacaksınız.

YENGEÇ: Devam eden sağlık sorununuz nüksedebilir. Genel kontrollerinizi yaptırmanız iyi olur. Genel anlamda yoğun tempoda olsanız da, duygusal olarak hep evinizle meşgulsünüz. Kariyerinizle ilgili veya hedefinizdeki bir hayalinizi gerçekleştireceksiniz.

ASLAN: Aşk, çocuk, hobiler, yaratıcılık gerektiren konularda harekete geçme zamanı. Sorumluluk ve disiplinle hareket ederseniz isteklerinizi elde edeceksiniz. Uzak kadın akrabalarınızla olan sorunları aşarak, yaraları sarma fırsatı mevcut.

BAŞAK: Ailenizle, evinizle daha çok ilgileneceğiniz bir döneme girdiniz. Bir emlak yatırımı yapabilirsiniz. Bekarsanız evlenerek kendi yuvanızı kurabilirsiniz. Bir kadının da desteğiyle, çalışma ve kariyer hayatınızda bereketinizi oluşturabileceksiniz.

TERAZİ: Kardeş ve yakın çevre ilişkilerinin yoğun olacağı bir hafta. Yeni bir elektronik cihaz veya araba alabilirsiniz. Özverili tavrınızla evliliğinizle ya da ortaklığınızla ilgili sorunları aşabilirsiniz. Büyüklerle orta yolu sağlayabilmek önemli olacak.

AKREP: Maddi kazançlarınızla ilgili yeni adımlar için uygun bir zamandasınız. İşinizdeki kadınlarla bağlantılı engelleri aşarak yol alacak ve amacınıza ulaşacaksınız. Yeni tanışacağınız birinin desteğini alacaksınız. Stratejik davranmayı başarmalısınız.

YAY: Burcunuzda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile hayatınızın her alanında yeni adımlar atacağınız bir döneme geçiyorsunuz. Olayların gelişi aniden olacağı için, daha hazırlıklı olmaya çalışmanızda yarar var. Eski bir sağlık sorunu tekrar aktifleşebilir. Kontrollerinizi yaptırın.

OĞLAK: Geçmişte yaşadığınız olayların yeniden gündeme geleceği bir dönem. Psikolojik bir rahatsızlığınız varsa tetiklenebilir. Kalp sesinizi dinleyerek hareket ederseniz ektiğinizi biçeceksiniz. Yakın çevre ve ailenizle ilgili konularda çok takıntı ve kuruntu yapacaksınız.

KOVA: Arkadaş çevrenizde eski konulardaki konuşmalar tansiyonu yükseltebilir. Çevrenizi genişletebilir, sosyal yardım kuruluşlarında aktif görev alabilirsiniz. Verdiğiniz borç parayı geri alabilirsiniz. Kredi çekerek bir emlak yatırımı yapabilirsiniz.

BALIK: Kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir döneme giriyorsunuz. İşinizde terfi alabilirsiniz. Bekarsanız evlenerek ailenizden ayrılabilirsiniz. Stratejik davranamazsanız, maddi kayba uğrama riskiniz olduğunu bilerek hareket etmelisiniz.

Not: Unutmayın doğum haritası parmak izi gibidir. Burçlar sadece %20 sonuç verir. Yükselen burcunuzu da okuyun.

Instagram: aysunkoc.official

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Astroloji 29 Kasım - 5 Aralık haftalık burç yorumları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement