Burcunuzun negatif özelliklerini biliyor musunuz? - Son Dakika
Astroloji

Burcunuzun negatif özelliklerini biliyor musunuz?

Burcunuzun negatif özelliklerini biliyor musunuz?

Burcunuzun sizi cıvıl cıvıl, neşeli gösterdiğini mi düşünüyorsunuz? Zaman zaman bu konuda haklısınız. Ama bazı noktalarla burcunuz size karşı olumsuz bir tablo çizebiliyor.

16.08.2019 11:25  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bazı burçlar güvenilmezken bazı burçlar kararsızdır. Bazıları ise merhametsizdir. Peki, siz burcunuzun olumsuz özeliklerini biliyor musunuz?

KOÇ BURCU

Koçların, aceleci, kendini ön planda tutan atılgan, çabuk sinirlenen, kavgacı, kaba, inatçı, huysuz, sert, otoriteye karşı, bencil, alaycı, serüvenci, agresif ve dik kafalılık gibi özellikleri vardır.

BOĞA BURCU

Boğaların, hoşgörüsüz, esneklikten yoksun, boğazına düşkün, pasif, tartışmacı, ağır ve yağlı yemekleri sevme, sabit fikirli, yenilik ve değişime karşı, temkinli, rahatına düşkün, güzelliklere ve maddeye önem verme gibi özellikleri vardır.

İKİZLER BURCU

İkizler burcu insanlarının, dedikoducu, huzursuz, duygusuz, sinirli, kararsız, havai, değişken, sinirlerini kontrol edemeyen, yüzeysellik ve diken üzerinde yaşama gibi özellikleri vardır.

YENGEÇ BURCU

Yengeçlerin, ürkek, ayrılıkçı, huzursuz, kuşkucu, kuruntulu endişeli, aşırı duygusal, fazla heyecanlı, alıngan, çabuk sinirlenen, güvensiz, bağımlı, çekingen, içe kapalı, üşengeç ve hassaslık gibi özellikleri vardır.

ASLAN BURCU

Aslanların, dogmatik, kendini büyük gören, sabit fikirli, hoşgörüsüz, kibirli, abartılı, kendine dönüklük ve dikkat çekmek isteme gibi özellikleri vardır.

BAŞAK BURCU

Başakların, şüpheci, ince eleyip sık dokuyan, geleneklere aşırı bağlı, ön yargılı, kuruntulu, zorluk çıkaran ve önemsiz şeyler üzerinde fazlaca durma gibi özellikleri vardır.

TERAZİ BURCU

Terazilerin, kolay etkilenebilen, kararsız, duygusal gelgitler ve hayır diyememe gibi özellikleri vardır.

AKREP BURCU

Akreplerin, sabit fikirli, aşırıya kaçan, saplantılı, kuşkucu ve kıskanç olma gibi özellikleri vardır.

YAY BURCU

Yayların, fazla iyimser, sorumsuz, dik kafalı ve dağınık olma gibi özellikleri vardır.

OĞLAK BURCU

Oğlakların, affetmeyen, tutucu, kaprisli, patavatsız, hayalperest, kibirli, şüpheci, merhametsiz ve adaletsizlik gibi özellikleri vardır.

KOVA BURCU

Kovaların, isyankar, düzensiz, ikna olmayan ve tutarsızlık gibi özellikleri vardır.

BALIK BURCU

Balıkların, gizliliği seven, kolayca altüst olan, dikkatsiz, yaşamın gündelik akışına ayak uyduramama ve kararsızlık gibi özellikleri vardır.

Son Dakika Astroloji Burcunuzun negatif özelliklerini biliyor musunuz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement