Bolu Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde Bedd Tarafından Yaptırılan... - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bolu Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde Bedd Tarafından Yaptırılan...

Bolu Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde Bedd Tarafından Yaptırılan...

Bedensel engelli bireylerin sağlık, eğitim ve yaşam kalitesi konularında sürekli gelişimine yönelik önemli çalışmalar yapan Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği (BEDD), Bolu Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi...

26.08.2013 16:05

Bedensel engelli bireylerin sağlık, eğitim ve yaşam kalitesi konularında sürekli gelişimine yönelik önemli çalışmalar yapan Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği (BEDD), Bolu Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliği ile engelli çocukların eğlenebileceği "Şişme Oyun Parkı ve Şişme Çocuk Havuzu " oluşturdu.

Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan çocukların en önemli ihtiyaçlarından biri olan oyun parkı açılışımızı Bolu Valisi İbrahim Özçimen gerçekleştirecek.

24 Ağustos Cumartesi günü, Bolu Belediye Başkan Vekili Haluk İnceler, Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Bolu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Necdet Baytok, BEDD Genel Başkanı Kemal Demirel ve BEDD Yönetim, Denetim ve Danışmanlar Kurulu üyelerinin katılımıyla rehabilitasyon merkezinde çocuklarla birlikte açılışı gerçekleştireceğiz.

Tarih : 24 Ağustos 2013, Cumartesi

Saat : 14.00

Yer : Bolu Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Reh. Merkezi

Elmalık Mevkii Derbent Köyü BOLU

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Bolu Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde Bedd Tarafından Yaptırılan... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement