Çekmeköy'deki alışveriş merkezinde silahlı saldırı! Kafede oturan kadın yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çekmeköy'deki alışveriş merkezinde silahlı saldırı! Kafede oturan kadın yaralandı

03.07.2026 19:56

İstanbul Çekmeköy'deki Metrogarden AVM'de 53 yaşındaki bir kadın silahlı saldırıya uğradı. Bir kafede otururken araçla gelen iki saldırgan tarafından kurşun yağmuruna tutulan kadın kanlar içerisinde yere yığıldı. Vücuduna iki kurşun isabet eden kadın hastaneye kaldırılırken, 19 yaşındaki bir gencin de hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

İstanbul Çekmeköy’deki Metrogarden AVM'de bulunan bir kafede oturan 53 yaşındaki kadın, araçla gelen iki saldırganın silahlı saldırısına uğradı.

VÜCUDUNA İKİ KURŞUN İSABET ETTİ

Vücuduna iki kurşun isabet eden kadın kanlar içinde yere yığılırken, olay sırasında çevrede bulunan 19 yaşındaki bir genç de hafif şekilde yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralı kadını ve genci ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri, saldırının ardından araçla kaçan iki şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı inceleme ve arama çalışması başlattı.

Son Dakika Çekmeköy Çekmeköy'deki alışveriş merkezinde silahlı saldırı! Kafede oturan kadın yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • yol yolcu yol yolcu :
    beyniyle başka organları yer değiştirenler yine iş başında.bu coğrafyanın kadınlarının işi zor. 1 0 Yanıtla
  • Deniz Kisa Deniz Kisa:
    Bilginiz icin tsk Munir bey 30 milyona yakin ruhsatsiz silah sayisi 0 0 Yanıtla
  • Münir Şahin Münir Şahin:
    Yanlışınız var Ülkede kayıtsız silah 30 milyon civarında ruhsatlı değil ruhsatlı olmuş olsaydı ya da ruhsat alımı kolay olsaydı kimse birbirine böyle kolay silah çekemezdi zaten 0 0 Yanıtla
  • Deniz Kisa Deniz Kisa:
    Ulke nufusu 90 100 milyon ruhsatli silah sayisi 30 milyon her uc kisiden biri silahli ulkede 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement