Elazığ Ağın'da bağ ve bahçelerde işletme bazlı denetim yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Elazığ Ağın'da bağ ve bahçelerde işletme bazlı denetim yapıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Elazığ Ağın\'da bağ ve bahçelerde işletme bazlı denetim yapıldı

Elazığ'ın Ağın ilçesinde Ağın İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, bağ ve bahçe alanlarında işletme bazlı denetim yaptı. Bitki gelişimleri incelenirken üreticilere hastalık ve zararlılarla mücadele konusunda bilgi verildi.

Elazığ'ın Ağın ilçesinde üreticilerin bağ ve bahçe alanlarında işletme bazlı kontrol ve denetim çalışmaları gerçekleştirildi.

Ağın İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede faaliyet gösteren üreticilerin bağ ve bahçe alanlarında işletme bazlı kontrol ve denetim çalışmaları gerçekleştirildi. Yürütülen saha çalışmalarında bitkilerin gelişim durumları yerinde incelenirken, üreticilere hastalık ve zararlılarla mücadele konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.

Bitki sağlığının korunması, muhtemel hastalık ve zararlı risklerine karşı gerekli tedbirlerin alınması ve tarımsal verimliliğin artırılması amacıyla gerçekleştirilen çalışmalarda, üreticilere doğru tarımsal uygulamalar ve bitki bakımı hakkında teknik bilgiler aktarıldı.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.