Afganistan'daki Saldırılar - Son Dakika
Dünya

Afganistan'daki Saldırılar

Afganistan\'daki Saldırılar

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Selçuk Ünal, Afganistan'da dün düzenlenen saldırılar sırasında Türkiye'nin Kabil Büyükelçiliği'ne ya da Türk askeri unsurlarına yönelik doğrudan bir saldırı olmadığını, dolayısıyla Türk askerleri tarafından silahlı bir...

16.04.2012 14:23

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Selçuk Ünal, Afganistan'da dün düzenlenen saldırılar sırasında Türkiye'nin Kabil Büyükelçiliği'ne ya da Türk askeri unsurlarına yönelik doğrudan bir saldırı olmadığını, dolayısıyla Türk askerleri tarafından silahlı bir mukabele de olmadığını bildirdi.

Sözcü Ünal, dünkü saldırılar hakkında AA'ya "Gerek Büyükelçiliğimize gerek askeri unsurlarımıza yönelik doğrudan bir saldırı ve dolayısıyla silahlı bir mukabele olmamıştır" açıklamasında bulundu.

Ünal, saldırıların bazı büyükelçiliklerin yakınlarında olduğunu ve bu çerçevede Türkiye'nin Kabil Büyükelçiliği'nde de güvenlik önlemlerinin artırıldığını bildirdi.

Afganistan'da dün Parlamento, bir otel, Uluslararası Güvenlik ve Destek Gücü'nün (ISAF) kampı ve Kabil'deki diplomatik binalar ile Afganistan'ın diğer bölgelerine koordineli saldırılar düzenlenmişti.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Afganistan'daki Saldırılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement