Avrupa Komisyonu Üyesi Füle İstanbul'da Gezi Olaylarını Görüşecek - Son Dakika
Dünya

Avrupa Komisyonu Üyesi Füle İstanbul'da Gezi Olaylarını Görüşecek

Avrupa Komisyonu Üyesi Füle İstanbul\'da Gezi Olaylarını Görüşecek

Stefan Füle'nin İstanbul temaslarında Gezi Parkı olayları önemli bir gündem maddesi olacak Avrupa Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Stefan Füle 6-7 Haziran'da İstanbul'da yapacağı görüşmelere Gezi Parkı damgasını vuracak.

06.06.2013 14:09

Stefan Füle'nin İstanbul temaslarında Gezi Parkı olayları önemli bir gündem maddesi olacak Avrupa Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Stefan Füle 6-7 Haziran'da İstanbul'da yapacağı görüşmelere Gezi Parkı damgasını vuracak.

Stefan Füle,İstanbul'da Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Türk sivil toplum örgütleriyle de biraraya gelecek.

Avrupa Komisyonu'ndan ABHaber'e verilen bigilere göre, İstanbul'da küresel meydan okumaları konulu bir konferansta da konuşacak olan Stefan Füle'nin İstanbul temaslarında Gezi Parkı olayları önemli bir gündem maddesi olacak.

ABHaber'e Komisyondan verilen bilgilere göre, Füle, İstanbul'da yapacağı konuşmada Gezi Parkı olaylarıyla ilgili AB'nin tavrını bir kez daha net bir şekilde ortaya koyacak.

-ERDOĞAN İLE GÖRÜŞEBİLİR-

Bu arada, Stefan Füle'nin İstanbul'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme olasılığının bulunduğu bildirildi.

ABHaber'e Komisyon'dan Erdoğan-Füle görüşmesinin kesinleşmediği ancak gündemde olduğu bilgisi verildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya Avrupa Komisyonu Üyesi Füle İstanbul'da Gezi Olaylarını Görüşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement