Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i karşıladı - Son Dakika
Dünya

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i karşıladı

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenen Kuşak ve Yol Uluslararası İşbirliği Forumu kapsamında düzenlenen resepsiyonda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i kapıda karşıladı. Xi ve Putin, kısa süreli sohbet etti ve karşılama töreninin ardından birlikte aile fotoğrafı çektirdi. Putin'in yarın Xi ile resmi bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

17.10.2023 18:52

- Çin Devlet Başkanı Xi, Rusya Devlet Başkanı Putin'i kapıda karşıladı

PEKİN - Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenen Kuşak ve Yol Uluslararası İşbirliği Forumu kapsamında düzenlenen resepsiyonda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i kapıda karşıladı.

Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenen Kuşak ve Yol Uluslararası İşbirliği Forumu kapsamında ülke liderler için Büyük Salon'da resepsiyon düzenlendi. Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ve eşi Peng Liyuan, resepsiyoan katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i kapıda karşıladı. Xi ve Putin, kısa süreli sohbet etti. Karşılama töreninin ardından foruma katılan ülke liderleri birlikte aile fotoğrafı çektirdi.

Bugün Macaristan, Vietnam, Tayland ve Moğolistan liderleriyle bir araya gelen Putin'in yarın Xi ile yarın resmi görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin\'i karşıladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement