Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın operasyon sinyali sonrası SMO, Tel Rıfat ve Münbiç'e mühimmat yığdı - Son Dakika
Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın operasyon sinyali sonrası SMO, Tel Rıfat ve Münbiç'e mühimmat yığdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği sinyal sonrası operasyonun yapılacağı tahmin edilen bölgelerde hareketlilik sürüyor. Münbiç ve Tel Rıfat şehirlerine zırhlı araçlar, ağır ve orta silahlar da dahil olmak üzere askeri mühimmatlar gönderen SMO, "Operasyona hazırız" mesajı verdi.

02.06.2022 18:47  Güncelleme: 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bir gece ansızın girebiliriz" söylemi ile Suriye'nin kuzeyine operasyon sinyali vermesinin ardından operasyonun yapılacağı tahmin edilen bölgelerde hareketlilik devam ediyor. Erdoğan, terörden arındırılacak bölgelerin Tel Rıfat ve Münbiç olduğunu duyurdu.

MÜNBİÇ VE TEL RIFAT'A MÜHİMMAT GÖNDERİLDİ

Suriye Milli Ordusu (SMO), Suriye'nin Halep şehrinin kuzeyinde askeri tatbikat gerçekleştirdi. SMO'nun Münbiç ve Tel Rıfat şehirlerine zırhlı araçlar, ağır ve orta silahlar da dahil olmak üzere askeri mühimmat gönderdiği öğrenildi.

SMO'DAN OPERASYONA KARŞI "HAZIRIZ" MESAJI

SMO'nun ayrıca Tel Rıfat şehrinde PKK terör örgütü ile yaşanabilecek operasyonlara karşı hazırlandığı kaydedildi. Öte yandan, Halep'in kuzey kırsalında Suriye Demokratik Güçleri (SDG) ve Esad rejimine bağlı çetelerin kontrolündeki bölgelerin hava sahasında 6 Rus helikopterinin devriye gezdiği görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın operasyon sinyali sonrası SMO, Tel Rıfat ve Münbiç\'e mühimmat yığdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın operasyon sinyali sonrası SMO, Tel Rıfat ve Münbiç'e mühimmat yığdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement