Fransa Cumhurbaşkanı Macron, bir bira şişesini tüketmesiyle 'toksik erkeklik' suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı - Son Dakika
Dünya

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, bir bira şişesini tüketmesiyle 'toksik erkeklik' suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, bir bira şişesini 17 saniyede tüketmesi sebebiyle 'toksik erkeklik' suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı. Yeşil Parti Milletvekili Sandrine Rousseau, Twitter'da, bu durumu 'politik liderlikte toksik erkeklik' olarak nitelendirdi. Macron'un popülerliği, emeklilik yaşı üzerindeki popüler olmayan bir artışı nedeniyle tarihi düşük seviyelere indi.

20.06.2023 11:52  Güncelleme: 15:43

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Paris'teki Stade de France'da oynanan bir maçın ardından Toulouse soyunma odasında alkollü içecek içerken çekilen videosu tartışma yarattı. Macron'un alkol şişesini 17 saniyede bitirdiği anı gösteren bir video sosyal medyada ve Fransız televizyon kanallarında yayınlandı.

Macron, alkol şişesini 17 saniyede tüketmesiyle 'toksik erkeklik' suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı

"TOK ERKEKLİK" ELEŞTİRİSİ

Yeşil Parti Milletvekili Sandrine Rousseau, bu durumu "politik liderlikte toksik erkeklik" olarak nitelendirdi. İktidardaki parti milletvekili Jean-Rene Cazeneuve ise Macron'un sadece oyuncuların sevincine ortak olduğunu ve onların geleneklerine katıldığını savundu.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, bir bira şişesini tüketmesiyle 'toksik erkeklik' suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı

"SOYUNMA ODALARINI ZİYARETLERİYLE BİLİNİYOR"

Cumhurbaşkanı Macron, bir spor hayranı olarak biliniyor ve Fransız spor takımlarının soyunma odalarını sık sık ziyaret ediyor. Daha önce Les Bleus'un Dünya Kupası finalini kaybettikten sonra, takımın soyunma odasında duygusal bir konuşma yapmıştı.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, bir bira şişesini tüketmesiyle 'toksik erkeklik' suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı

MAÇTAN ÖNCE YUHALANDI

Bununla birlikte, Fransız halkının çoğunun görüşüne göre Macron, bir politikacı olarak halkla bağlantısını kaybetti. Bu yıl Mart ve Nisan aylarında, emeklilik yaşı üzerindeki popüler olmayan bir artışı uygulaması nedeniyle popülerliği tarihi düşük seviyelere indi. Cumartesi günü maçtan önce sahada göründüğünde, seyircilerden bazıları tarafından yuhalandı.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, bir bira şişesini tüketmesiyle \'toksik erkeklik\' suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı

Son Dakika Dünya Fransa Cumhurbaşkanı Macron, bir bira şişesini tüketmesiyle 'toksik erkeklik' suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement