Gece kulübünde yangın: 27 ölü - Son Dakika
Dünya

Gece kulübünde yangın: 27 ölü

Romanya'nın başkenti Bükreş'teki bir gece kulübünde Cuma gecesi çıkan yangında 27 kişi öldü. 184 yaralı arasında iki Türk öğrenci de bulunuyor.

31.10.2015 23:04  Güncelleme: 23:08

Cuma gecesi Romanya'nın başkenti Bükreş'teki bir binanın zemin katında bulunan Colectiv Kulübü'nde "Goodbye to Gravity" adlı metal grubunun konseri sırasında henüz bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Yangında çoğu genç 27 kişi hayatını kaybetti, 184 kişi de yaralandı. Yetkililer, yangının strafordan yapılmış dekor nedeniyle hızla yayıldığını ve salonda tek bir çıkış bulunması nedeniyle izdiham çıktığını açıkladı. Olay nedeniyle Romanya'da üç günlük ulusal yas ilan edildi.

YARALILARDAN İKİSİ TÜRK

Türkiye'nin Bükreş Büyükelçisi Koray Ertaş, Erasmus Programı çerçevesinde Romanya'da eğitim gören Ayberk Mancı ve Deniz Bilgili'nin yangında yaralandığını söyledi.
Bilgili'nin yangından hafif yaralı olarak kurtulduğunu belirten Ertaş, "Mancı'nın durumu ise maalesef ağır. Hastanede yanlarındayım. Aileleriyle temastayız" dedi.





Gece kulübünde yangın: 27 ölü

Son Dakika Dünya Gece kulübünde yangın: 27 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ruman Kızı: Abe Ep bizmi yancaz azcıkında unlar yansın beya 1 0 Yanıtla
  • hayirli olsun: akp 46.3 , chp 26 , mhp 12.4 , hdp 12.1 kalan diger 0 0 Yanıtla
  • GERÇEK: OYLAR AK PARTİYE HER ATTIĞIMIZ OY KURŞUNDUR DÜŞMANA GECENİN AYDINLIĞI AK PARTİ İLE PARLAYACAK İNŞANLAH HER ATTIĞINIZ OY DÜŞMANLARIMIZA GELSİN BİLEĞİNİZ GÜÇLÜ KILICINIZ KESKİN OLSUN HAYDİ YA ALLAH 0 0 Yanıtla
  • ... : akp yaptı diyenler yokmu 0 0 Yanıtla
  • Şİmal...: ne buldunuz bu akp den 0 0 Yanıtla
  • asuman: bukadar pis isin ve haysiyetsizligin sonu takdiri ilahi arkadaslar 0 0 Yanıtla

Advertisement